Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε MIUI 9 για το Xiaomi Mi6…

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, κάπως έτσι πάει η Xiaomi με τα update, τα δίνει, αλλά αν δεν έχεις υπομονή γαϊδάρου, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχεις Xiaomi. Αν θες updates στην ώρα τους, πας σε Pixel, Nexus, Motorola, Nokia ή άντε και καμιά Samsung που τώρα τελευταία μοιράζει πολλές ενημερώσεις. Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα νέα features στα Xiaomi smartphones έρχονται κυρίως με το MIUI και όχι με τις νέες εκδόσεις Android, νά ‘χαμε να λέγαμε δηλαδή.


Τα Καλύτερα Κινητά | Σύγκριση Κινητών


Εδώ στο TechValue προωθώ ότι αξίζει όπως και αρκετά Xiaomi μοντέλα. Το Xiaomi Mi6 λοιπόν μόλις σήμερα, τουλάχιστον το δικό μας μοντέλο, αναβαθμίστηκε με επίσημο OTA notification σε MIUI 9! Η ενημέρωση έχει μέγεθος 568MB και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις αλλά και bug fixes. Πρόκειται για Stable update που ήρθε κανονικά με notification σαν stable ενημέρωση σε Mi6 με την επίσημη Global ROM.

xiaomi mi 6 miui 9

Όλες τις αλλαγές και τα νέα features θα τα βρεις αναλυτικά στα παρακάτω screenshot. Αν θες να μάθεις πιο πολλά για το Xiaomi Mi6 όπως χαρακτηριστικά και μειονεκτήματα εδώ.

xiaomi mi6 miui 9
xiaomi mi6 miui 9