Το TechValue ξεκίνησε την αρθρογραφία του τον Νοέμβριο του 2013 και σκοπός της σελίδας είναι η ενημέρωση του κοινού με αξιόπιστες ειδήσεις, παρουσιάσεις, με άρθρα και video που κυρίως εστιάζουν στον όρο Value For Money, ή στα Ελληνικά δείκτης απόδοσης / τιμής τεχνολογικών προϊόντων.

Καθημερινά έχουμε ενδιαφέροντα νέα και ενίοτε αναλυτικούς οδηγούς που ανοίγουν τα μάτια των καταναλωτών με έξυπνες λύσεις χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον και είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το πλήθος. Σταδιακά, δημιουργούμε νέες κατηγορίες ώστε το κοινό μας να είναι πλήρως ενημερωμένο για τα δρώμενα στον χώρο της τεχνολογίας και κυρίως των τηλεπικοινωνιών, με απώτερο σκοπό την εξοικείωσή με προϊόντα τεχνολογίας και την πραγματοποίηση έξυπνων και ψαγμένων αγορών.

update 10/3/2016: Πλέον υπάρχει και Gaming κατηγορία!

About Us Smartphones

Βάζουμε τα δυνατά μας και γράφουμε συχνά αποκλειστικές ειδήσεις κάνοντας εκτενή έρευνα. Καταφέραμε πρώτοι στην Ελλάδα να κάνουμε reviews σε ναυαρχίδες όπως το HTC One M9, Samsung Galaxy S6 & S6 Edge. Το 2016 συνεχίσαμε ακόμα πιο δυναμικά και είχαμε την πιο ενεργή παρουσία στην MWC 2016 με hands-on videos αλλά και άρθρα. Δεν ηρεμούμε στιγμή και προσπαθούμε συνέχεια για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του TechValue.gr στο email: manos(at)techvalue(dot)gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6946112305

Διεύθυνση: Ελλάδα – Ρόδος – Φαληρακί – ΤΚ:85100 – Τ.Θ:601 – Αριστειδόπουλος Μάνος