Tales of Symphonia HD, κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο για PC

Η σειρά Tales of είναι μια δημοφιλής RPG σειρά όχι μόνο στην Ιαπωνία απ’όπου και προέρχεται, αλλά και σε Ευρώπη και Αμερική. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν το Tales of Phantasia που κυκλοφόρησε το 1995 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει άλλα 13 παιχνίδια συνολικά, με το τελευταίο να είναι το Tales of Berseria (2016).

H Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tales of Symphonia για PC μέσω Steam το οποίο αποτελεί την πέμπτη προσθήκη του Tales of. To Tales of Symphonia πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2004 για το Nintendo GameCube, αργότερα μεταφέρθηκε και στο PS2, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε μαζί με το sequel, Τales of Symphonia: Dawn of the New World σε HD για το PS3.

Tales-Of-Symphonia-techvalue

Η ιστορία του Tales of Symphonia λαμβάνει χώρα σ’ ένα φανταστικό κόσμο που ονομάζεται Sylvarant. O Colette Brunel είναι ο εκλεκτός που θα σώσει το κόσμο της Sylvarant και σε αυτή του την προσπάθεια έχει μαζί του τον παιδικό του φίλο Lloyd Irving. Στην διάρκεια του ταξιδιού τους θα μάθουν για την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου ο οποίος ονομάζεται Tethe’alla και πως, πίσω από την διάσωση του δικού τους, ελοχεύει ένας μεγάλος κίνδυνος και για τους δύο κόσμους. Το Tales of Symphonia HD θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο μέσω Steam και θα περιέχει πάνω από 80 ώρες gameplay και σύστημα μάχης σε πραγματικό χρόνο, σε μορφή 3D με έως και τέσσερις παίκτες.

Πηγή