Κίνητρο – Επικοινωνία

techvaue.gr about us

Το TechValue.gr ξεκίνησε την αρθρογραφία το Νοέμβριο του 2013 με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού με αξιόπιστες ειδήσεις και παρουσιάσεις από τα καλύτερα gadgets. Είμαστε το μοναδικό μέσο στην Ελλάδα που εστιάζει στη μεσαία κατηγορία των smartphones. Όλες οι συσκευές μεσαίας κατηγορίας που έγιναν ανάρπαστες στην Ελλάδα πρώτα πέρασαν από το TechValue.

Το 2020 ξεκινήσαμε την ανάπτυξη της πρώτης Ελληνικής αυτοματοποιημένης μηχανής σύγκρισης κινητών που πλέον είναι έτοιμη και μπορείτε να δείτε εδώ: Σύγκριση Κινητών

Σχεδόν καθημερινά ανεβαίνουν ενδιαφέροντα νέα και ενίοτε αναλυτικοί οδηγοί που ανοίγουν τα μάτια των καταναλωτών με έξυπνες λύσεις και οδηγούς. Η ειλικρίνεια μας είναι αυτό ακριβώς που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το πλήθος. Με απώτερο σκοπό την εξοικείωσή με προϊόντα τεχνολογίας και την πραγματοποίηση έξυπνων και ψαγμένων αγορών.

About Us Smartphones

Το TechValue.gr αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο 1 ιστοσελίδα στην Ελλάδα όπου ξένα μέσα ανά το κόσμο, όπως gsmarena, foxnews και όχι μόνο, μας παρακολουθούν και πολλές φορές αναπαράγουν τις ειδήσεις που ανεβάζουμε. Αν και είμαστε “μικρό” site, η επιτυχία μας είναι τεράστια!


Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του TechValue.gr στο email:
Manos @ TechValue.gr (χωρίς κενά)

TechValue.gr | Version 2.4 | Latest Development Update: 20/06/2024 | Copyright © 2024