Κίνητρο – Επικοινωνία

techvaue.gr about us

Το TechValue.gr ξεκίνησε την αρθρογραφία το Νοέμβριο του 2013 με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού με αξιόπιστες ειδήσεις και παρουσιάσεις από τα καλύτερα gadgets. Είμαστε το μοναδικό μέσο στην Ελλάδα που εστιάζει στη μεσαία κατηγορία των smartphones. Όλες οι συσκευές μεσαίας κατηγορίας που έγιναν ανάρπαστες στην Ελλάδα πρώτα πέρασαν από το TechValue.

Το 2020 ξεκινήσαμε την ανάπτυξη της πρώτης Ελληνικής αυτοματοποιημένης μηχανής σύγκρισης κινητών που πλέον είναι έτοιμη και μπορείτε να δείτε εδώ: Σύγκριση Κινητών

Σχεδόν καθημερινά ανεβαίνουν ενδιαφέροντα νέα και ενίοτε αναλυτικοί οδηγοί που ανοίγουν τα μάτια των καταναλωτών με έξυπνες λύσεις και οδηγούς. Η ειλικρίνεια μας είναι αυτό ακριβώς που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το πλήθος. Με απώτερο σκοπό την εξοικείωσή με προϊόντα τεχνολογίας και την πραγματοποίηση έξυπνων και ψαγμένων αγορών.

About Us Smartphones

Το TechValue.gr αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο 1 ιστοσελίδα στην Ελλάδα όπου ξένα μέσα ανά το κόσμο, όπως gsmarena, foxnews και όχι μόνο, μας παρακολουθούν και πολλές φορές αναπαράγουν τις ειδήσεις που ανεβάζουμε. Αν και είμαστε “μικρό” site, η επιτυχία μας είναι τεράστια!


Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του TechValue.gr στο email:
Manos @ TechValue.gr (χωρίς κενά)

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

 1. Γειά σας παιδιά,

  Μπράβο σας! Είστε πράγματι άξιοι εμπιστοσύνης!

  Τουλάχιστον εγώ εμπιστεύομαι το σάιτ 100% λόγο του Μανώλη!
  Καλά κάνετε και αναφέρετε ότι κάποια από τα σάιτ μεγάλης απήχησης σας αναπαράγουν, απλά όχι μεγάλα και εάν είναι, εάν δεν έχεις εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει αξιοπιστία, τι να λέει;

  Εκτός θέματος, θα ήθελα να πω, ότι το Samsung galaxy 52s 5g που πήρα, βγήκε προβληματικό από την μάνα του και από ότι φαίνεται δεν ήταν η μοναδική συσκευή.
  Οι υπεύθυνοι του καταστήματος (στο εξωτερικό) μου είπαν, πως και να το αλλάξω με άλλο, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει. Δηλαδή το wifi του πιάνει το ανώτερο 390 Mbps.
  Κρίμα.

  Συνεχίστε έτσι την καλή δουλειά παιδιά, παγκοσμίως είναι ελάχιστα τα “καλά” σε όλα όπως και στο τομέα της πληροφόρησης της τεχνολογίας που ασχολείστε εσείς!

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την ηθική σας, την ειλικρίνειά σας και την τόλμη σας!
  Να είστε πάντα καλά!

TechValue.gr | Copyright © 2021