Space Hulk: Deathwing, νέο χορταστικό gameplay trailer

Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερα παιχνίδια βασισμένα στο σκοτεινό και γεμάτο συγκρούσεις σύμπαν του Warhammer 40K έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους, είτε μιλάμε για παιχνίδια με βάση το strategy κομμάτι, είτε σε πιο action μονοπάτια όπως το Space Hulk που δούμε σε αυτό το άρθρο.

Οι συμπλοκές ανάμεσα στις φυλές και οι έντονες στιγμές μάχης αποτελούν μέρος των δυνατών ιστοριών των παιχνιδιών του Warhammer 40K και όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα περιβάλλον που υπερέχει το sci-fi στοιχείο. Βλέποντας την πρόθεση αρκετών developers για την δημιουργία παιχνιδιών με βάση το κόσμο του Warhamner 40K, η Games Workshop που είναι η υπεύθυνη εταιρεία, έδωσε την άδεια έτσι ώστε διάφορες εταιρείες να μπορούν να εργαστούν ελεύθερα στην ανάπτυξη του νέου τίτλου.

Space Hulk: Deathwing

Space Hulk: Deathwing, νέο χορταστικό gameplay trailer 

21 Νοεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Το Space Hulk: Deathwing είναι ένας τίτλος που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσο από τους fans του σύμπαντος του Warhammer 40K, όσο και από τους fans των FPS. H Streum On Studio, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του, έδωσε στη δημοσιότητας ένα νέο gameplay trailer. Το trailer είναι χορταστικό και δίνει χρήσιμες πληροφορίες.

Στο video παρακολουθούμε έναν Space Marine από το τάγμα των Dark Angels. Μαζί με τους συμπολεμιστές του, εξερευνούν ένα διαστημόπλοιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους Genestealers. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει σε ότι έχει να κάνει με την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα που προσφέρει. Διαθέτει αρκετά σκοτεινά σημεία, με τους εχθρούς να έρχονται από παντού. Βελτιώσεις έχουν γίνει στη κίνηση των χαρακτήρων, αλλά και στα όπλα.

Υπάρχει όμως και ένα αρνητικό. Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι για το αν η πρόκληση που θα προσφέρει στους παίχτες, ίσως να θεωρηθεί επαναλαμβανόμενη. Επίσης, η ποικιλία τοποθεσιών σίγουρα δεν είναι μεγάλη. Είναι φυσιολογικό μιας και η ιστορία θα εκτυλίσσεται στα συντρίμμια ενός κατεστραμμένου και μολυσμένου διαστημόπλοιου.

Το Space Hulk: Deathwing θα γίνει διαθέσιμο για PC στις 9 Δεκεμβρίου και για κονσόλες στις αρχές του 2017.


Space Hulk: Deathwing, gameplay και παρουσίαση όπλων 

5 Οκτωβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Space Hulk: Deathwing

Από την στιγμή που η Games Workshop έδωσε τα δικαιώματα για το Warhammer 40Κ και την επιλογή για ανάπτυξη τίτλων, υπήρξαν αρκετά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια βασισμένα στο σύμπαν του γνωστού επιτραπέζιου, προσφέροντας αρκετές επιλογές σε διάφορες κατηγορίες. Ένα νέο trailer για το Space Hulk: Deathwing δόθηκε στην δημοσιότητα, παρουσιάζοντας νέο gameplay, αλλά μας δίνει και ένα δείγμα από τον οπλισμό που θα υπάρχει στο παιχνίδι.

Το trailer έρχεται με την ονομασία ‘Arsenal’ και παρουσιάζει αρκετά από τα όπλα που θα έχουμε στην διάθεσή μας. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει Streum On Studio, ενώ ο τίτλος έρχεται με την δύναμη της Unreal Engine 4. Το Space Hulk: Deathwing θα είναι βασισμένο στο ομώνυμο επιτραπέζιο. Τα όπλα που θα έχουμε στην διάθεσή μας θα είναι από τα πιο ισχυρά που έχουμε δει και τα πιο δυνατά σε όλο το Imperium. Ακόμα και τα μικρότερα όπλα θα μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στους εχθρούς μας.

Πέρα από τα όπλα μακρινών αποστάσεων, θα υπάρχουν και όπλα που θα χρησιμοποιούνται για τις μάχες σώμα με σώμα. Για αυτούς που γνωρίζουν καλά το σύμπαν του Warhamner, θα δούμε γνωστά όπλα όπως το κλασικό Storm Bolter, το Heavy Flamer που θα προκαλεί ζημιά στους εχθρούς με την φωτιά που θα βγάζει, το Shield και τέλος το Thunder Hammer. Αρκετή προσοχή θα πρέπει να δώσουμε μέσα στο σκάφος και στα κρυφά του σημεία που θα μπορούν να μας επιτεθούν οι εχθροί μας.

Το Space Hulk: Deathwing θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο Νοέμβριο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο trailer που ακολουθεί.


Space Hulk: Deathwing, μια πρώτη ματιά σε ένα πολύ υποσχόμενο τίτλο

5 Μαΐου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Ένας από τους τίτλους που έχει τραβήξει τα βλέμματα είναι η μεταφορά ενός από τα πιο γνωστά board games που είναι βασισμένο στο κόσμο του Warhammer 40K με τίτλο Space Hulk: Deathwing. Ο τίτλος θα μας μεταφέρει σε ένα γιγάντιο διαστημόπλοιο όπου αποτελείται από μια ομάδα τεσσάρων Librarians και σκοπός σας θα είναι μαζί με τους συμπολεμιστές σας να εξερευνήσετε και να εξοντώσετε κάθε παρουσία των επικίνδυνων εξωγήινων Ganestealers πάνω στο διαστημόπλοιο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το gameplay, θα είναι FPS και θα μπορείτε να παίξετε όπως επιθυμείτε εσείς, είτε solo είτε με τον έλεγχο των συμπολεμιστών να γίνεται μέσω της A.I του παιχνιδιού, αλλά θα μπορείτε και μέσω co-op multiplayer. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο θα είναι και η χρήση του Localised Damage System.

Στο Deathwing πέρα από την βοήθεια των συμπολεμιστών που θα έχουν σημαντικό ρόλο θα παίζει και το περιβάλλον, καθώς θα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να σας προστατέψει από την επέλαση των εχθρών. Το Space Hulk: Deathwing έρχεται στηριζόμενο στην δύναμη της νέας Unreal Engine 4 και στο gameplay trailer που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από ένα τίτλο που θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για PS4, Xbox One και PC.