Sega Mega Drive, συλλεκτικές εκδόσεις με άρωμα νοσταλγίας

Ήταν να μη γίνει η αρχή καθώς μετά την ανακοίνωση της Nintendo και τον ενθουσιασμό που υπήρξε γύρω από το Nintendo NES Mini, ήρθε και η στιγμή της Sega να κάνει την επόμενη κίνηση. Μετά την επιστροφή του NES, μια ακόμα κονσόλα με μεγάλη ιστορία επιστρέφει. Όπως ανακοίνωσε η Sega, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει δυο συλλεκτικές εκδόσεις του Sega Mega Drive στην αγορά. Θέλοντας με αυτό το τρόπο να γιορτάσει τα 25α γενέθλια ενός από τους πλέον πιο διάσημους χαρακτήρες της gaming βιομηχανίας, του αγαπημένου μας, Sonic the Hedgehog.

Sega Mega Drive


Sega Mega Drive

Όσοι έχετε κρατήσει κάρτες από το Mega Drive, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να της ξεσκονίσετε, καθώς όπως ανακοίνωσε η Sega, η μία από τις δύο εκδόσεις θα δέχεται και τις παλιές σας κάρτες, εφόσον τις έχετε φυλαγμένες κάπου βέβαια. Αν κάποιοι από σας τώρα δεν έχετε κάποια κάρτα στην κατοχή σας μην ανησυχείτε. Μέσα θα βρείτε μερικούς από τους πιο κλασικούς τίτλους για να παίξετε, με τον αριθμό των παιχνιδιών να φτάνει τα 80 όπως Sonic, Comix Zone, Golden Axe κ.α.. Και τα καλά δεν σταματούν εδώ καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα να μπορείτε να παίζετε μέχρι και δυο παίχτες μαζί.

Η δεύτερη πρόταση της Sega ίσως ενθουσιάσει περισσότερο τους πιο παλιούς μιας και μιλάμε για το Game Gear, τη φορητή κονσόλα που είχε κυκλοφορήσει πριν χρόνια η Sega. Η νέα φορητή έκδοση έρχεται μαζί με κλασικούς τίτλους, παιχνίδια θα μπορούμε να παίξουμε και μέσω MicroSD και σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις της οθόνης, αυτή θα είναι 3,2 ιντσών.

Ενημέρωση υπήρξε και σε ότι έχει να κάνει με τις τιμές που έρχονται οι δύο κονσόλες που θα είναι κοινή και για τις δύο στην τιμή των €60. Όσοι τώρα έχουν διαθέτουν τα €120, θα έχουν στην κατοχή τούς το πλήρες πακέτο. Όπως και το NES, έτσι και το Sega Mega Drive θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Στο τέλος του κειμένου θα μπόρεσε να βρείτε μερικούς από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν.

Sega Mega Drive

Πηγή