To gaming στα 144 fps έρχεται στα smartphones με το Nubia Red Magic 5G!

Εδώ και λίγα χρόνια η αγορά των smartphones έχει αποκτήσει αρκετές gaming προτάσεις, μάλιστα αρκετά από αυτά στοχεύουν πάνω από τα 100 fps. Το νέο gaming smartphone της Nubia, έρχεται να ταράξει τα νερά, αφού για πρώτη φορά βλέπουμε συσκευή που μπορεί να παραδώσει gameplay σε σταθερό framerate στα 144fps σε κανονικές συνθήκες.

Το παραπάνω βασίζεται σε benchmark που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα GameBench, μετά από δοκιμές σε αρκετούς τίτλους. Το κτήνος Nubia Red Magic 5G, που έρχεται εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, την Adreno 650, 12GB μνήμης RAM και 256GB κύριας μνήμης, τα πήγε περίφημα σε όλα τα τεστ της ιστοσελίδας.

Πιο συγκεκριμένα, στο γνωστό παιχνίδι ταχύτητας Real Racing 3 το Red Magic 5G είχε κατά μέσο όρο 144fps, με την μικρότερη τιμή των fps να φτάνει στα 142. Ταυτόχρονα, ακόμη και στα παιχνίδια που δεν έχουν ακόμη υποστήριξη για υψηλά framerate, όπως το PUBG και το Arena of Valor, η συσκευή κατάφερε να τρέχει άνετα στα όρια των 90fps και 60fps, αντίστοιχα. Το παραπάνω δείχνει πως η συσκευή έχει τη δύναμη να τα τρέξει σε ακόμη υψηλότερα framerate, εφόσον μελλοντικά υποστηριχθεί από τα παιχνίδια.

Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα ενεργό σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα, ο οποίος όμως λειτουργεί μόνο όταν χρειάζεται ώστε να μην γίνεται ενοχλητικός. Τέλος, υπάρχει υποστήριξη για adaptive sync ώστε ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης της συσκευής να συμβαδίζει με τα fps του εκάστοτε παιχνιδού, αντιμετωπίζοντας έτσι τα φαινόμενα stuttering.

OnePlus Nord Android