NBA 2k17, ταξίδι στα παρκέ και στην ατμόσφαιρα του νέου τίτλου

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους  μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες των τελευταίων ετών. Ένας άνθρωπος με πλούσια καριέρα στον μαγικό κόσμο του NBA, έχοντας κατακτήσει 5 πρωταθλήματα, Έχει κατακτήσει τον τίτλο του MVP την περίοδο 2007-2008, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τους Los Angeles Lakers και έχει συμμετοχές σε All-Star Games.

Όπως είναι φυσιολογικό ακόμα και για τους μεγάλους αστέρες, όπως ο Kobe Bryant, ο χρόνος είναι αμείλικτος. Ο Black Mamba, όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει δηλώσει ότι αυτή είναι η τελευταία χρόνια του αγωνιζόμενος στα παρκέ του NBA, ανακοινώνοντας το τέλος μιας λαμπρής καριέρας με την φανέλα των Lakers.

NBA 2K17


NBA 2k17, ταξίδι στα παρκέ και στην ατμόσφαιρα του νέου τίτλου

11 Σεπτεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Είναι από τα sports games που κάθε χρόνο βελτιώνεται σε πολλούς τομείς, προσφέροντας με κάθε νέο τίτλο κάτι διαφορετικό. Μέσα από αυτή την εξέλιξη, η σειρά NBA 2Κ17 δικαιωματικά είναι στην κορυφή τα τελευταία χρόνια. Λίγο πριν την κυκλοφορία του NBA 2Κ17, ένα νέο trailer μας μεταφέρει στα διάφορα γήπεδα του NBA και μας παρουσιάζει κάτι που δεν έχουμε δει ξανά.

Τα άτομα που έχουν αναλάβει την δημιουργία του νέου τίτλου ταξίδεψαν σε διάφορες έδρες ομάδων του NBA. Σκοπός ήταν να προσδώσουν ακόμα περισσότερη ρεαλιστικότητα και να φέρουν ακόμα πιο κοντά την ατμόσφαιρα των γηπέδων. Portland Trail Blazers, Memphis, Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks ήταν κάποιες απ’τις επιλογές και κατέγραψαν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί.

Πλέον, κάθε ματς θα είναι διαφορετικό στις έδρες των αντίπαλων ομάδων και η προσθήκη αυτή θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Πέρα από την παρουσίαση της ατμόσφαιρας που θα συναντήσουμε στα γήπεδα του NBA 2K17, πληροφορίες υπήρξαν σχετικά με την διάθεση του demo. Αυτό δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για γνωριμία με το νέο τίτλο της 2K.

Μέσα από το demo θα μπορείτε να ξεκινήσετε το MyCareer Mode παίζοντας ματς κολεγιακού επιπέδου. Μέσα από τα παιχνίδια και την πορεία σας, θα εξαρτηθεί και η θέση που θα πάρετε στην τελική επιλογή για τα drafts. Το demo είναι διαθέσιμο για PS4 και Xbox One.

Το νέο NBA 2K17 θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου για PS4, PS3, PC, Xbox One και Xbox 360.


NBA 2k17, θρυλικό εξώφυλλο για ένα θρύλο!

14 Απριλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Όπως επισημοποιήθηκε από την 2Κ Sports και τη Take-Two, ο Kobe Bryan θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο εξώφυλλο της Legend Edition του νέου NBA 2Κ17, θέλοντας έτσι να τιμήσει την πορεία του Kobe Bryan. Η ειδική έκδοση θα περιέχει ένα poster με τον Kobe Bryan, controller skin, Kobe Bryan hoodie και τέλος τα Nike Kobe 11 retirement shoes. Η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε δύο μορφές, σε ψηφιακή και φυσική, ενώ θα κοστίζει 80$ για το PS4, και Xbox One. Ενώ για τα PS3, Xbox 360 και PC θα κοστίζει 60$. Το NBA 2K17 θα κυκλοφορήσει τoν Σεπτέμβριο.

Η σειρά της 2Κ Sport είναι από τις πλέον επιτυχημένες sport σειρές των τελευταίων ετών. Έχει καθιερωθεί από την 2Κ με κάθε νέα κυκλοφορία να υπάρχει και ένας διαφορετικός αθλητής από το φανταστικό κόσμο του NBA για να κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=UysS_kQYd7s

nba 2k17

Πηγή