LG G3 πλήρης οδηγός με ειδήσεις, bugs και Android Updates

Η LG έχει δείξει καλό χαρακτήρα σε ό,τι έχει να κάνει με τις ενημερώσεις των smartphones της. Έχει αναβαθμίσει πολλές συσκευές που το 2014 κυκλοφόρησαν με KitKat και τώρα πλέον έχουν Android Lollipop, σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές που αναβαθμίζουν σχεδόν μόνο τις ναυαρχίδες τους και ξεχνάνε τα mid-range στη μοίρα τους. Το LG G3, η περσινή ναυαρχίδα της LG έχει πάρει Android Lollipop 5.0, αλλά τι γίνεται με την επόμενη αναβάθμιση σε Lollipop 5.1 ή ακόμα και 5.1.1 και Marshmallow 6.0;


Boot loops κάνει το LG G3 μετά την ενημέρωση σε Android Marshmallow

25 Μαρτίου 2016 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Η ενημέρωση σε Marshmallow για το LG G3 φαίνεται πως δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους κατόχους του. Ήδη πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει boot loops σε αυτό το άρθρο με σχόλια αλλά και σε διάφορα Ελληνικά forums, πως μετά την αναβάθμιση του LG G3 σε Marshmallow μέσω του LG PC Suite, το κινητό μετά από λίγες ώρες ξεκίνησε να κάνει boot loops χωρίς να σταματάει. Όταν ανοίγει η συσκευή και εισέρχεται στο λειτουργικό σύστημα μετά από λίγα δευτερόλεπτα η συσκευή κάνει επανεκκίνηση με το σενάριο αυτό να μην σταματά να επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Οι χρήστες έχουν εκνευριστεί αφάνταστα και περιμένουν το fix αλλά και την επίσημη ανταπόκριση της LG. Οι χρήστες μετά την ενημέρωση δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθόλου τη συσκευή τους.

update 28/3/2016: Το πρόβλημα με τα boot loop δημιουργήται όταν οι χρήστες κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης μέσω του LG PC Suite επιλέγουν να γίνει αυτόματα το backup των αρχείων. Πολλοί χρήστες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι να κάνουν για να σώσουν τα αρχεία τους αφού το LG G3 δεν σταματά τις επανεκκινήσεις.

LG G3 Marshmallow boot loop bug


LG G3 Official Android Marshmallow .kdz ROM!

30 Δεκεμβρίου 2015 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Φαίνεται πως ο κύκλος ειδήσεων του LG G3 κάπου εδώ κλείνει παιδιά, αυτή μάλλον είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με το LG G3. Η Android Marshmallow 6.0 είναι πλέον γεγονός, η LG έδωσε τα .kdz αρχεία ώστε να μπορούν οι χρήστες να κάνουν μόνοι του flash τη νέα έκδοση του Android με ότι θετικά συνεπάγεται αυτό.

Την χαρούμενη είδηση δημοσίευσε η LG Πολωνίας μέσα από το facebook. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα αρχεία για την Android Marshmallow 6.0. Η πιο σημαντική βελτίωση που θα παρατηρήσετε είναι τα δικαιώματα που ζητάνε οι εφαρμογές και πλέον η νέα έκδοση Android τα ελέγχει.

lg-g3-android-marshmallow-techvalue-smartphone


Open source code για G3 με Marshmallow

Έδωσε τον ανοιχτό κώδικα για Android Marshmallow 6.0 που προορίζεται για G3 η LG

17 Δεκεμβρίου 2015 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Τέρμα οι φήμες για την επερχόμενη αναβάθμιση του LG G3 σε Android Marshmallow 6! Πλέον η LG έδωσε τον ανοιχτό κώδικα ( open source ) του LG G3 για την νέα ενημέρωση που σύντομα θα φτάσει στον τελικό χρήστη. Όπως πάντα όμως οι πρώτοι που θα γευτούν την ενημέρωση θα είναι οι Πολωνοί και ενδέχεται ακόμα και πριν το 2016 να δούμε G3 να τρέχουν την official marshmallow. Μόλις μας έρθει η ενημέρωση θα γυρίσουμε ένα μικρό hands-on video γι αυτό μείνετε συντονισμένοι!

LG G3 android marshmallow update open source


Φήμες για αναβάθμιση σε Anroid Marshmallow για το LG G3

Φήμες για επερχόμενη αναβάθμιση του LG G3 σε Android Marshmallow 6.0

17 Νοεμβρίου 2015 by Manos

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά! Δε νομίζω να βγει πραγματική η είδηση, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι! Σύμφωνα λοιπόν με την LG Πολωνίας η Android Marshmallow 6.0 είναι σχεδόν έτοιμη και βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών και πως στα μέσα του Δεκέμβρη θα είναι έτοιμη για τους χρήστες μέσω OTA.

Η συγκεκριμένη πληροφορία διέρρευσε από υπάλληλο της LG στη Πολωνία, όπως και οι πιο πολλές διαρροές εξάλλου. Παρόλα αυτά, το LG G3 θα αναβαθμιστεί σίγουρα σε Android Marshmallow 6.0 αλλά δεν γνωρίζουμε το πότε. Υπομονή παιδιά!

LG G3 Marshmallow android 6.0


update Android Lollipop 5.1.1 για το LG G3

LG G3 αναβαθμίζεται σε Android Lollipop 5.1.1

11 Οκτωβρίου 2015 by Manos

Μπορεί η LG να μην είχε σχέδια αναβάθμισης του LG G3 σε Lollipop 5.1.1, αλλά έχουν περάσει αρκετοί μήνες και, μετά από το κράξιμο που έφαγε, ίσως τελικά να το ξανασκέφτηκε! Κύριος λόγος της αναβάθμισης είναι τα διάφορα μικρό bugs που έχει η 5.0.

Σύμφωνα λοιπόν με εκατοντάδες χρήστες της Verizon σε διάφορα forums όπως των XDA, το LG G3 πήρε αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.1.1 η οποία ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου. Έχει μέγεθος 353MB με build number LMY47V όπως έχουμε δει και σε μερικά Nexus με 5.1.1. Η έκδοση του λογισμικού είναι VS98535B.

[alert-success]

Android Lollipop 5.1.1 Changelog

  • Νέες δυνατότητες με ανανεωμένο UI χωρίς να αναφέρεται αν είναι UX 4.0.
  • Νέα Security patches περιλαμβανομένου του stagefright.
  • Βελτιωμένο Bluetooth κυρίως με πολλές συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες.
  • Πιο λίγα κολλήματα.

[/alert-success]

Αλλά μήπως τελικά τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τους κατόχους του G3; Αν αναβαθμίστηκε σε Lollipop 5.1.1 τώρα, πότε υπολογίζει η LG να δώσει Android 6.0 στο LG G3;

LG G3 android lollipop 5.1.1

Verizon

LG Hellas No Lollipop 5.1

LG Hellas: Δεν υπάρχουν σχέδια αναβάθμισης LG G3 σε Lollipop 5.1

15 Ιουνίου 2015 by Manos

Η αλήθεια είναι πως και άλλοι κατασκευαστές πρόσφατα αναβάθμισαν τα flagship τους σε Android Lollipop 5.0, αλλά όπως και να έχει οι χρήστες πάντα θέλουν ενημερώσεις ειδικά από ναυαρχίδες που ακριβοπλήρωσαν. Έτσι λοιπόν ρωτήσαμε την LG Hellas αν θα αναβαθμίσει το LG G3 σε Android Lollipop 5.1 και δυστυχώς η απάντηση ήταν αρνητική, δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για αναβάθμιση σε 5.1

Ακόμα, η LG μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αναπηδήσεις στα updates, για παράδειγμα σχεδόν όλες οι αναβαθμίσεις που έγιναν από KitKat σε Lollipop ήταν κατευθείαν από την 4.4.2 στην 5.0.1 ή 5.0.2. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορεί να σχεδιάζει μια αναβάθμιση το 2016 σε Android M κατευθείαν, χωρίς να χάνει χρόνο και χρήμα. Αυτό είναι μόνο μια υπόθεση, αναμένουμε για νεότερα.

LG G3 No lollipop 5.1 LG Hellas

LG G3S Android Lollipop

Θήκη QuickCircle από την LG για το LG G3

Θήκη QuickCircle από την LG για το LG G3

22 Μαΐου 2014 by Manos

Η LG ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της θήκη για το LG G3. Μην αναρωτιέστε άδικα, η LG ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το LG G3, καθώς αυτό θα γίνει στις 27 του μήνα. Η πρωτότυπη θήκη της LG θα ονομάζεται QuickCircle και όπως φαίνεται από την φωτογραφία αλλά και το video της LG θα έχει δυνατότητες για κλήσεις, μηνύματα, κάμερα, μουσική, μερικές ρυθμίσεις αλλά και εφαρμογή για την προσωπική μας υγεία ή κάτι παρόμοιο.

Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά θα είναι διαθέσιμη σε πέντε χρώματα, μεταλλικό μαύρο, Silk λευκό, λαμπερό χρυσό, μέντα, και ινδικό ροζ. Επίσης θα έχει και δυνατότητα ασύρματη φόρτισης. Πολύ σύντομα ίσως δούμε και νέες εφαρμογές για τη συγκεκριμένη θήκη.

LG G3 Lollipop Android, ξεκινάει επίσημα η αναβάθμιση του!

LG G3 Lollipop Android, ξεκινάει επίσημα η αναβάθμιση του!

9 Νοεμβρίου 2014 by Paris

Τα έχει βρει σκούρα από ότι φαίνεται η Google φέτος όσον αφορά τις αναβαθμίσεις λογισμικού. Ακόμα ένας κατασκευαστής την προλαβαίνει και ξεκινά την διάθεση αναβάθμισης σε Android Lollipop. Αυτή την φορά είναι η LG που κάνει την έκπληξη και ξεκινά την αναβάθμιση για την  φετινή ναυαρχίδα της το LG G3. Και αυτή την φορά δεν μιλάμε για κάποια δοκιμαστική κυκλοφορία, αλλά για την σταδιακή παγκόσμια διάθεση της αναβάθμισης.

[caption id="attachment_1827" align="aligncenter" width="650"]LG G3 Lollipop LG G3 Android Lollipop[/caption]

LG G3 Lollipop – Ξεκινά από Πολωνία το update

Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα από την Πολωνία, με άλλες αγορές να ακολουθούν. Αν μάλιστα σκεφτούμε το “αμαρτωλό” παρελθόν της Κορεάτικης εταιρίας στις αναβαθμίσεις καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για την LG να αποτελεί τον πρώτο κατασκευαστή που θα ξεκινήσει την παγκόσμια διάθεση της αναβάθμισης.

Η έκδοση 5.0 στο LG G3 Lollipop θα διαθέτει φυσικά από πάνω το custom skin της LG, αλλά θα είναι εμπνευσμένη σε πολλά σημεία από το Material Design της Google, όπως είναι αναμενόμενο, με πολλά νέα animations, διαφορετικές ειδοποιήσεις, νέο περιβάλλον πρόσφατων εφαρμογών αλλά και το ART να γίνεται το βασικό Runtime πλέον.

Εμείς το μόνο που ελπίζουμε είναι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές να επιδείξουν τέτοια αντανακλαστικά, και να δούμε σύντομα ακόμα περισσότερες συσκευές με την έκδοση Android Lollipop 5.0

LG G3 τελικά είναι και αδιάβροχο; Δείτε το waterproof test

LG G3 τελικά είναι και αδιάβροχο; Δείτε το waterproof test

9 Ιουλίου 2014 by Irene

Τι άλλο μπορεί να μας κρύβει το LG G3; Αν και ποτέ δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση πως το smartphone είναι ανθεκτικό στο νερό, μετά από αυτό το βίντεο, μας εκπλήσσει ευχάριστα! Ο Harris Craycraft μας επιδεικνύει μία γκάμα βασανιστηρίων, συμπεριλαμβανομένης και της βύθισης του κινητού στο νερό για 2 ολόκληρες ώρες, με την οθόνη του ανοικτή, και η ναυαρχίδα της LG βγαίνει στην επιφάνεια σώα και αβλαβής!

LG G3 – Waterproof Test

Πριν βιαστείτε να κάνετε μακροβούτια σε καταγάλανες παραλίες παρέα με το LG G3 σας, ας έχετε κατά νου πως το βίντεο δεν μας δείχνει αν η θύρα USB και τα ηχεία επέζησαν από το απρόσμενο μπάνιο. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα μία μικρή εισροή στο πίσω μέρος της συσκευής, το οποίο σημαίνει πως το LG G3 δεν είναι πλήρως σφραγισμένο, αλλά προστατεύεται καλά από εισροές.

Όπως και να έχει, είναι ευχάριστο το γεγονός πως η νέα σας συσκευή δεν θα καταλήξει στα θυμαράκια, αν τύχει και ξεχαστεί σε καμία τσέπη του μαγιό ή κάποιο άλλο καλοκαιρινό ατύχημα!

LG G3 Waterproof αδιαβροχο

LG G3: ανακοινώθηκε επίσημα, ‘Simple is the new smart’

28 Μαΐου 2014 – Πάρης Λύρας

Το LG G3 blog imageπεριμέναμε πως και πως, ξέραμε ήδη πολλά για αυτό, είδαμε την live παρουσίαση του και πλέον είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τα πάντα, για την ίσως πιο πολυπόθητη ναυαρχίδα στον χώρο του Android για φέτος. Με το μότο της LG για την νέα της συσκευής να περιστρέφεται γύρω από την έννοια της απλότητας, η παρουσίαση κύλησε γύρω από 3 βασικούς άξονες. Display, Camera & Design. Ενώ περιορισμένη ήταν η αναφορά στο hardware της συσκευής. Εμείς φυσικά δεν θα παραλείψουμε τίποτα οπότε πάμε να δούμε αναλυτικά το ολοκαίνουργιο LG G3.

LG G3 – Οθόνη

Ο πρωταγωνιστής της νέας ναυαρχίδας της LG δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την οθόνη. Όπως είπαμε άλλωστε έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτήν στην παρουσίαση του κινητού LG G3. Και πως θα μπορούσε διαφορετικά αφού μιλάμε για ένα πάνελ με μέγεθος στις 5,5 ίντσες και ανάλυση 2560×1440, δηλαδή και πυκνότητας 538ppi! Η LG μάλιστα μας εξήγησε πως κάθε άλλο παρά άχρηστη είναι αυτή η πυκνότητα αφού μπορούμε να δούμε την διαφορά σε σχέση με τις 1080p οθόνες. Ειδική μνεία έγινε και στην κατανάλωση ενέργειας του νέου πάνελ όπου η LG μας ανέφερε πως μέσω κάποιον software tweaks που έχουν ενσωματωθεί η κατανάλωση δεν επηρεάζεται από την μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη.

LG G3 χρωματα

LG G3 – Κάμερα

Στον τομέα της κάμερας το LG G3 μπορεί να μην αύξησε την ανάλυση από πέρσι, αφού αυτή παραμένει στα 13 MP, αλλά την βελτίωσε σε αρκετούς τομείς. Η αυτόματη εστίαση γίνεται εξαιρετικά γρήγορα χάρις σε έναν αισθητήρα laser auto-focus που υπάρχει στην κάμερα, ενώ ένα νέο και πιο απλό UI συνοδεύει την εφαρμογή της κάμερα και το OIS βελτιώθηκε κατά 20% σε σχέση με το G2. Επιπλέον στο LG G3 βελτίωση έχουμε και στην μπροστινή κάμερα των 2MP αφού τα πίξελ είναι πλέον μεγαλύτερα και μπορούν να συλλάβουν περισσότερο φως. Στον τομέα του βίντεο συναντάμε δυνατότητα καταγραφής σε και slow-motion βίντεο στα 120fps στα 720p.

LG G3 σχεδιαση

LG G3 – Σχεδίαση & Design

Περνώντας στο design, αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο από κάθε άλλο είναι η αναλογία της οθόνης σε σχέση με την υπόλοιπη πρόσοψη της συσκευής. Συγκεκριμένα η οθόνη του LG G3 καταλαμβάνει το 76,4% της μπροστά όψης του κινητού, έχει δηλαδή από τις υψηλότερες αναλογίες που έχουμε δει σε κινητό. Στο πίσω μέρος τώρα, το αφαιρούμενο πλέον καπάκι είναι φτιαγμένο από πλαστικό και όχι από μέταλλο όπως αρχικά εικαζόταν, άλλα η LG μας λέει πως υπάρχει μία στρώση μετάλλου από πάνω. Προς το παρών, και μην έχοντας πιάσει την συσκευή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρη για την αίσθηση που αφήνει στο χέρι. Επίσης η πλάτη είναι scatch-resistant αλλά όχι self-healing όπως στο LG G Flex.

LG G3 χρώματα στη μπροστινή όψη

LG G3 – Hardware χαρακτηριστικά

Ακόμα όμως δεν έχουμε αναφέρει τίποτα για το hardware του LG G3. Ας ξεκινήσουμε από τον επεξεργαστή. Αυτός δεν θα είναι ο Snapdragon 805 τελικά αλλά ο 801 στα 2,5GHz, που συναντάμε και σε άλλες φετινές ναυαρχίδες. Ενώ η RAM είναι στην επιλογή του καταναλωτή αφού θα υπάρξουν 2 εκδόσεις, μία με 2GB που θα συνοδεύετε από 16GB εσωτερικής μνήμης και μία με 3GB που θα έρχεται με 32GB μνήμης, ενώ δέχεται επέκταση έως και 128GB. Στα της συνδεσιμότητας δεν του λείπει τίποτα, αφού υπάρχουν Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, NFC και IR blaster. Η μπαταρία παραμένει στα 3000mAh, αλλά πλέον είναι αφαιρούμενη. Για τους λάτρεις του ήχου η συσκευή διαθέτει ηχείο έντασης 1Watt, αλλά υπάρχει επίσης και δυνατότητα boost mode που φέρνει την ένταση στο 1,5W. Επίσης υπάρχει πλέον η δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση.

LG G3 αφήσα

LG G3 – Software, UI & Android

Αφήσαμε για το τέλος τον τομέα του software, αλλά μην νομίζετε ότι το κάναμε αυτό γιατί ήταν ο λιγότερο σημαντικός. Η LG έδωσε μεγάλη βάση στον τομέα του software φέτος παρουσιάζοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά στο G3. Ένα από αυτά είναι το καινούργιο flat UI το οποίο φυσικά βασίζεται στο Android 4.4.2. Επιπλέον ειδική μνεία έγινε στο νέο πιο έξυπνο πληκτρολόγιο της LG που υποστηρίζει λειτουργίες όπως gestures αλλά και αλλάζει στο μέγεθος που σας βολεύει. Τέλος, σημαντικό μέρος της εμπειρίας του LG G3 αποτελεί και η ασφάλεια που σας προσφέρει μέσω της γνωστής λειτουργίας knock-code, αλλά και νέων λειτουργιών όπως το απομακρυσμένο κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση κλοπής ή kill switch όπως το ονομάζει η LG.

LG G3 ui πληκτρολογιο

LG G3 – Τιμή & διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα του smartphone LG G3 ξεκινάει άμεσα για την αγορά της Κορέας, ενώ στην Ευρώπη το αναμένουμε κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο, με την τιμή να ξεκινάει στα €599 για την έκδοση 2/16GB και €649 για αυτή των 3/32GB. ΤΑ χρώματα που θα κυκλοφορήσει η συσκευή είναι τα λευκό, μαύρο, χρυσό, μπλε και κόκκινο.

LG G3: Ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

LG G3: Ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

16 Μαΐου 2014 by Paris

Το LG G3 είναι ένα από τα λιγότερο καλά κρατημένα μυστικά στο χώρο της τεχνολογίας. Με τις διαρροές να κάνουν συνέχεια την εμφάνιση τους για την πολύ-αναμενόμενη ναυαρχίδα των Κορεατών, αλλά και με την ίδια την LG να έχει κυκλοφορήσει ένα promo-teaser video. Ήρθε η ώρα να δούμε συγκεντρωτικά τι γνωρίζουμε για το μικρό αυτό κτήνος LG G3 που περιμένουμε σε λίγες μόνο εβδομάδες, αφού η εταιρία έχει ανακοινώσει event για τις 27 Μαΐου σε τρεις πόλεις παράλληλα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

LG G3 Review Photo

Οθόνη

Ας ξεκινήσουμε από την οθόνη. Η οθόνη λοιπόν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι πως θα είναι 5,5 ιντσών και ανάλυσης QHD 2560×1440. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σίγουρο είναι πως η LG Display, ο τομέας της LG που ασχολείται με τις οθόνες δηλαδή, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ακριβώς αυτό το πάνελ. Έτσι λοιπόν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως το LG G3 θα έχει την απίστευτη οθόνη των 538ppi.

Κατασκευή

Όταν τα πρώτα leaks έκαναν την εμφάνιση τους το G3 έδειχνε να είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Σε πιο πρόσφατες εικόνες που κυκλοφόρησαν και λέγεται πως πρόκειται για press-renders φαίνεται πως η συσκευή τελικά θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Το καλύτερο όμως είναι πως η πλάτη θα είναι αφαιρούμενη όπως και η μπαταρία και θα υπάρχει θύρα επέκτασης microSD, συνδυάζοντας έτσι ένα χαρακτηριστικό που συναντούσαμε πιο συχνά σε κινητά πλαστική κατασκευή. Το G3 φυσικά θα κρατήσει και τα χαρακτηριστικά πίσω κουμπιά, με βελτιωμένο σχεδιασμό πλέον, αφού φαίνεται πως δεν θα εξέχουν από το κύριο σώμα της συσκευής όπως στο G2.

LG G3 Back

Κάμερα

Το OIS που έκανε την εμφάνιση του στο G2, θα υπάρχει και στην κάμερα του LG G3 και μάλιστα βελτιωμένο, καθώς οι πληροφορίες μιλάνε για OIS+. Η ανάλυση είναι από τα ερωτηματικά, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 13MP, όπως δηλαδή και στο G2. Θα υποστηρίζεται φυσικά και βιντεοσκόπηση σε . Ενώ θα υπάρχει και διπλό led flash. Το καλύτερο όμως χαρακτηριστικό της κάμερας φαίνεται να είναι άλλο. Η αυτόματη εστίαση θα γίνεται με τον αισθητήρα που υπάρχει αριστερά της κάμερας και αυτός θα είναι laser auto-focus! Κάτι το επαναστατικό θα λέγαμε αφού πρώτη φορά ακούμε για κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά

Εδώ η LG είμαστε βέβαιοι πως θα ήθελε η ναυαρχίδα της να εξοπλίζεται με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή από την Qualcomm, τον Snapdragon 805, έτσι ώστε να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές όπως το S5 και το M8. Παρότι οι πιθανότητες είναι αρκετές να είναι αυτός τελικά ο επεξεργαστής δεν μπορούμε να είμαστε ακόμα σίγουροι, αφού ο 805 έχει ελάχιστο χρόνο που ξεκίνησε να κατασκευάζεται μαζικά, και δεν ξέρουμε αν η LG θα προλάβει να τον ενσωματώσει στο G3 ή αν θα επιλέξει την πιο σίγουρη λύση του Snapdragon 801. Επιπλέον στο LG G3 η RAM πιθανότατα θα είναι στα 3GB, και η εσωτερική μνήμη στα 32GB, με την μπαταρία να έχει χωρητικότητα 3200mAh.

LG G3 UI android εικονες

Λογισμικό

Εδώ έχουμε ένα πράγμα σίγουρο, το Android 4.4.2, την πιο πρόσφατη δηλαδή έκδοση λογισμικού. Από κει και πέρα η LG φαίνεται να έχει προχωρήσει σε επανασχεδιασμό του UI της, κάνοντας το πιο flat και πιο όμορφο είναι η αλήθεια. Εδώ πάντως να σχολιάσω πως τα quick toggles Samsung-ίζουν αρκετά. Εννοείται φυσικά πως λειτουργίες όπως το Knock-Code και οι Q-Slide εφαρμογές θα υπάρχουν στο LG G3, ενώ όπως και στο G2 έτσι και στον διάδοχο του, θα έχουμε software πλήκτρα εντός της οθόνης.

Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα γνωρίζουμε για την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν στις 27 Μαΐου. Προσωπικά πιστεύω ότι όντως θα επιβεβαιωθεί η πληθώρα των πληροφοριών, όπως συνήθως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Για το ίδιο το G3 πιστεύω ένα πράγμα: Το κινητό της χρονιάς! Ξεχνάμε One M8, S5, Find 7 και όλα τα άλλα, το G3 φαίνεται να είναι το πλήρες πακέτο! Το μόνο που πολλοί μπορεί να θεωρήσουν αρνητικό είναι το μέγεθος που, αφού παρά τα πολύ λεπτά bezel σίγουρα θα είναι αρκετά μεγάλο καθώς μιλάμε για οθόνη 5,5 ιντσών. Εσείς τι πιστεύετε; Είστε το ίδιο ενθουσιασμένοι για το G3 όσο εγώ;

[alert-note]Υ.Γ: Στο ίδιο event περιμένουμε και την παρουσίαση του πρώτου smartwatch της εταιρία, του G Watch, που θα εξοπλίζεται με Android Wear.[/alert-note]

LG G3: Nέα leak αποκαλύπτουν πιο μικρά bezels

LG G3: Nέα leak αποκαλύπτουν πιο μικρά bezels

2 Μαΐου 2014 by Manos

Φαίνεται πως, όταν δημοσιεύθηκαν νέα, πριν 2-3 ημέρες, σχετικά με το επερχόμενο LG G3, άνοιξαν διάπλατα “πόρτες” και δεν σταμάτησαν να εμφανίζονται, στο internet, leaks και εικόνες για την συσκευή. Τώρα, έχουμε νέες εικόνες, με υψηλή ανάλυση αυτή τη φορά, οι οποίες δείχνουν το μπροστινό, το πίσω και το κάτω μέρος του smartphone.

Η εταιρεία φαίνεται πως προσπαθεί να δώσει την καλύτερη αναλογία οθόνης/μεγέθους στο G3. Η συσκευή εμφανίζεται να έχει εξαιρετικά λεπτά περιθώρια στην οθόνη και, όπως και το G2 και δεν θα έχει φυσικά κουμπιά. Τα κουμπιά θα είναι τοποθετημένα πίσω, όπως και στο G2, αλλά θα είναι επανασχεδιασμένα. Θα υπάρχει δίχρωμο dual-LED flash, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ακόμα. Το κάτω μέρος του smartphone περιλαμβάνει θύρα microUSB, θύρα jack ακουστικών 3.5mm και μικρόφωνο.

Η LG έχει ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις για την εκδήλωσή της στις 27 και 28 Μαΐου. Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται, η συνέντευξη τύπου πιθανόν να σηματοδοτήσει την έναρξη της κυκλοφορίας της ναυαρχίδας G3.

LG G3 photo leak