HTC Desire 10 Pro: Επίσημο το δυνατό midrange με Helio P10

Δύο νέα μοντέλα στην οικογένεια Desire ανακοίνωσε η HTC. Το δυνατότερο, που είναι και αυτό που αξίζει της προσοχής σας είναι το HTC Desire 10 Pro, αφού έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Η έμφαση στα νέα Desire μοντέλα φαίνεται πως έχει πέσει στον σχεδιασμό, το HTC Desire 10 Pro όμως ξεχωρίζει και για τις πολύ καλές του φωτογραφικές δυνατότητες.

htc desire 10 pro 1


HTC Desire 10 Pro – Χαρακτηριστικά

Τα δυνατά χαρακτηριστικά του HTC Desire 10 Pro ξεκινούν από τον επεξεργαστή που είναι ο MediaTek Helio P10. Για midrange σίγουρα δεν είναι και κάτι φοβερό, παραμένει όμως μία αρκετά καλή επιλογή. Εκεί όμως που ξεχωρίζει το Desire 10 Pro είναι στο ότι έρχεται με 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης η οποία μάλιστα είναι και επεκτάσιμη μέσω microSD. Θα υπάρχει όμως και φθηνότερη έκδοση με 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη, που και πάλι μοιάζει αρκετά καλή επιλογή. Η οθόνη είναι στις 5,5″ σε μέγεθος με την ανάλυση να είναι 1080p, που θεωρώ πως είναι ιδανική.

Πάμε να δούμε τώρα και το κομμάτι της κάμερας που όπως είπαμε είναι αρκετά υποσχόμενο. Η βασική κάμερα του HTC Desire 10 Pro είναι ανάλυσης 20MP με φακό f/2.2. Η κάμερα θα εξοπλίζεται με διπλό LED φλας αλλά και laser auto focus. Η μπροστινή selfie κάμερα είναι στα 13MP με ίδιο φακό και θα διαθέτει δυνατότητα πανοραμικών λήψεων 150 μοιρών.

Στα  υπόλοιπα χαρακτηριστικά βρίσκουμε μπαταρία 3000mAh, και θύρα φόρτισης microUSB και όχι USB Type-C όπως θα θέλαμε. Επίσης στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ενισχυμένη ασφάλεια. Στα της συνδεσιμότητας υπάρχει Bluetooth v4.2, NFC, AGPS + GLONASS αλλά και θύρα ακουστικών 3,5mm.

Κυκλοφορία και τιμή

htc desire 10 pro 2

Η επίσημη κυκλοφορία του HTC Desire 10 Pro τοποθετείται στις αρχές του Νοεμβρίου και θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων χρωμάτων, Polar White, Stone Black, Valentine Lux, και Royal Blue. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι η τιμή που είναι κλασικά ένας τομέας που η HTC συνήθως μας απογοητεύει.

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα και για το οικονομικότερο HTC Desire 10 Lifestyle τότε κάντε κλικ εδώ.

πηγή 1 | πηγή 2

Sony