GOG, -50% έκπτωση σε τρεις κλασικούς RPG τίτλους της Bethesda

Το είδος των RPG αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο της gaming βιομηχανίας. Πάνω σε αυτό το είδος, η Bethesda μας έχει δώσει δυο εξαιρετικές σειρές και ο λόγος για τα Fallout και The Elder Scrolls. Συγκεκριμένα, τρία παιχνίδια από τις δυο σειρές μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω του GOG.

GOG


GOG

Όπως διαβάσατε και στο τίτλο, τρία παιχνίδια της Bethesda έρχονται με έκπτωση -50%. Αυτά είναι τα Fallout 3, Fallout: New Vegas και The Elder Scrolls IV: Oblivion. Θα είναι DRM-free και από €19.99 θα κοστίζουν €10.00. Και οι τρεις τίτλοι έρχονται με την ‘Game of the Yead Edition’ όποτε αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν πακέτο με τα DLCs τους.

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 6 Ιουνίου. Όποτε αν θέλετε να αποκτήσετε κάποιο από τα τρία παιχνίδια καλύτερα να βιαστείτε. Μπορείτε να τα βρείτε εδώΥπόψιν ότι αυτές οι εκδόσεις από το GOG, υποστηρίζουν τις οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ή αλλιώς mods. Άρα θα έχετε πρόσβαση σε έναν μεγάλο αριθμό mods για τους προαναφερθέντα τίτλους. Τέλος, αν πατήσετε εδώ, θα βρείτε και άλλους τίτλους της Bethesda όπως το πρώτο Fallout, το Morrowind κ.α.

GOG

Πηγή