God of War 4, ο τίτλος της Santa Monica Studio ρίχνει σαγόνια στην E3

Η ελληνική μυθολογία είναι μια από τις πιο πλούσιες στον κόσμο. Είναι ξακουστή για την δύναμη των θεών του Ολύμπου, αλλά και για τα κατορθώματα των ηρώων της. Εκμεταλλευόμενα τον φανταστικό και σκοτεινό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας, το 2005 και για λογαριασμό του PS2, τα studios της Santa Monica μας παρουσίασαν την ιστορία του Kratos. Ο οποίος τα βάζει με τους ίδιους τους θεούς στο God Of War 4, προσφέροντας έτσι ένα άκρως εντυπωσιακό action-adventure.

Εκείνη τη χρονιά, το God of War ήταν από τους τίτλους που σάρωσαν στο πέρασμά του. Αυτό έγινε χάρις το εξαιρετικό του gameplay για την εποχή, τη δυνατότητα χρήσης που έδωσε στους gamers να κάνουν combos και τα ομολογουμένως εντυπωσιακά γραφικά του. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε όμως το στοιχείο της βίας που χαρακτηρίζει το εν λόγω παιχνίδι. Παρόλα αυτά το στοιχείο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για να βρεθεί στη κορυφή, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και κερδίζοντας πολλά βραβεία.

God of War 4

 


God of War 4 νέο gameplay video και trailer από E3

13 Ιουνίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Ακόμα και από τις αντιδράσεις του κοινού ήταν εμφανές ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στην παρουσίαση του νέου υλικού του God of War 4.  Αρκετοί περίμεναν να το δουν με μεγάλη αγωνία. Εδώ και αρκετό καιρό, η ανάγκη για περισσότερο gameplay ήταν μεγάλη. Η στιγμή δεν άργησε να έρθει και ο Kratos κατάφερε να αιχμαλωτίσει όσους βρίσκονταν στην αίθουσα, αλλά και εμάς που το είδαμε από τον υπολογιστή.

Όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση της Sony είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer. Στο video βλέπουμε τον Kratos και τον γιο του να προσπαθούν να επιβιώσουν στα κρύα και αφιλόξενα εδάφη του Βορρά, που κυβερνάται από τους Θεούς της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Το trailer ξεκινά παρουσιάζοντας πατέρα και γιο να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα επικίνδυνο ταξίδι.

God of War 4

Sony και Santa Monica Studio φιλοδοξούν να δώσουν μια νέα υπόσταση στον θεό του πόλεμου, χωρίς όμως να αφήνει το παρελθόν του πίσω, με κάποιες μικρές αναφορές να γίνονται και μέσα στο trailer. To νέο God of War 4 έχει στόχο να γίνει σημείο αναφοράς όπως και οι προκάτοχοι του τόσο στο PS2 αλλά και στο PS3. Όπως θα δείτε και στο video, ο Kratos δεν έχει μαζί του πλέον τις δύο λεπίδες οι οποίες έχουν αντικατασταθεί από ένα τεράστιο τσεκούρι.

Οι εχθροί που θα βρει ο Kratos και ο γιος του είναι πολλοί. Από γίγαντες μέχρι και το μυθικό φίδι που αγκαλιάζει και τούς 9 κόσμους στην μυθολογία της Σκανδιναβίας παρουσιάζεται στο trailer. Το νέο God of War 4 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πέρα από το gameplay, έγινε γνωστό και ποτέ θα γίνει διαθέσιμο. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αρχές του 2018.

God of War 4

Πηγή


God of War 4, φήμες για το τι θα περιέχει η συλλεκτική έκδοση

29 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Αν αγαπάμε κάτι παραπάνω σε κάθε νέο τίτλο που έρχεται, είναι η συλλεκτική έκδοση που τον συνοδεύει. Είτε μιλάμε για μεγάλες παραγωγές, είτε για μικρές, ο εκάστοτε τίτλος έρχεται μαζί με μια συλλεκτική έκδοση, προσφέροντας αρκετά καλούδια στους κατόχους. Το νέο God of War 4 είναι από τους πιο ενδιαφέροντες τίτλους της χρονιάς. Σίγουρα από μια τέτοια κυκλοφορία δεν θα μπορούσε να λείπει η Collector’s Edition. Από ότι φαίνεται όμως και ο τίτλος της Santa Monica έπεσε θύμα διαρροών.

Ένας χρήστη του Reddit κατάφερε να βάλει φωτιά ανακοινώνοντας το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης του νέου God of War 4. Ο Lannister1909, όπως είναι το όνομα του χρήστη, εντόπισε μια λίστα σε ένα γερμανικό μαγαζί. Πέρα από το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης, υπάρχει και ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Ιανουάριο του 2018. Φυσικά έχουμε επιφυλάξεις για το αν ισχύει αυτή η έκδοση. Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε την ανάρτηση της γερμανικής ιστοσελίδας με την φημολογούμενη τιμή και το τι θα περιέχει.

God of War 4

God of War 4

Όπως είναι φυσικό, η Sony δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα στην φήμη για την συλλεκτική έκδοση του God of War 4. Ένα από τα πολλά μυστήρια που υπάρχουν και ίσως πάρουμε την απάντηση στην E3, είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Έχουμε δει την κυκλοφορία του να δρομολογείται για το Σεπτέμβριο, ενώ φήμες τον θέλουν να πηγαίνει για το 2018. Είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα comeback και μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει να έχει και το ανάλογο υπόβαθρο σε μια σειρά σταθμό.

Πηγή


God of War 4, το 2017 ή το 2018 θα περιμένουμε το νέο τίτλο στο PS4

9 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Αν κάναμε ένα γρήγορο γκάλοπ για να δούμε τι περιμένει ο κόσμος από τους τίτλους που αναμένονται, το God of War 4, είμαι σίγουρος ότι θα έβγαινε με διαφορά πρώτο. Τις προηγούμενες μέρες οι φήμες αυξήθηκαν για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου. Χωρίς ωστόσο η Sony να έχει απαντήσει επίσημα. Μια άλλη φήμη θέλει ο τίτλος να έρχεται τέλη του 2017 και συγκεκριμένα την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Μια νέα διαρροή φέρνει τον τίτλο να έρχεται ακόμα πιο σύντομα.

Μια πορτογαλική ιστοσελίδα παιχνιδιών εισήγαγε μια ενημέρωση που παρουσιάζει το God of War 4 να κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου με τις εκδόσεις να έρχονται με διαφορά δύο ημερών. Συγκεκριμένα το God of War 4 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αμερική στις 12 Σεπτεμβρίου και στην Ευρώπη στις 14 Σεπτεμβρίου. Είναι μια θεωρία που δεν μπορεί να διασταυρωθεί ακόμα. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να μην σχετίζεται με την επικείμενη κυκλοφορία καθώς αρκετά μαγαζιά κρατούν μια ημερομηνία κράτησης ενός προϊόντος.

God of War 4

Μια άλλη θεωρία παρουσιάζει τον τίτλο της Santa Monica Studio να μην έρχεται μέσα στο 2017, αλλά να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Με τόσες φήμες που κυκλοφορούν και χωρίς κάποια επίσημη τοποθέτηση, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ποια φήμη ή πληροφορία έχει μεγαλύτερη βάση. Ίσως μια πρόσφατη δήλωση του ίδιου του ηθοποιού, που δίνει την φωνή του στον Kratos, για κυκλοφορία το 2018 να έχει μια μικρή βαρύτητα.

Αν όντως ευσταθεί η δήλωση του ηθοποιού για κυκλοφορία το 2018, αυτή αναμένεται να γίνει τον Μάρτιο. Δίνοντας μια πιο σημειολογική σημασία στον μήνα, καθώς τότε κυκλοφόρησε το πρώτο God of War. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην E3 με αρκετούς να περιμένουν να μάθουν περισσότερα γύρω από το God of War 4. Ένα από τούς ανθρώπους που μας ενημερώνει συχνά για την πορεία του νέου God of War 4 είναι ο Cory Balrog, τονίζοντας ότι το παιχνίδι προχωράει ικανοποιητικά. Ένα μέρος από το τίτλο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και οι φίλοι της σειράς στην E3 2017 που έρχεται.

God of War 4

Πηγή


God of War 4, πληροφορίες για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας και όχι μόνο

17 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Με την E3 να μην απέχει και πολύ, το ενδιαφέρον γύρω από το God of War 4 είναι μεγάλο, περιμένοντας την Santa Monica Studio να δείξει ακόμα περισσότερα. Μια νέα λίστα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά το περιεχόμενο και τη προσθήκη multiplayer mode να είναι στα σχέδια. Μέχρι τώρα έχουμε μάθει αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αυτή που σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς έχει να κάνει με την κυκλοφορία του God of War 4 για το PS4.

Οι διαρροές που βγαίνουν κατά καιρούς παρουσιάζουν σαν πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας την 29η Δεκεμβρίου του 2017. Το studio δουλεύει εντατικά τα τελευταία 3 χρόνια πάνω στην ανάπτυξη του νέου God of War. Η ομάδα μάρκετινγκ ετοιμάζει το έδαφος της κυκλοφορίας, δίνοντας ακόμα περισσότερη βαρύτητα στα δημοσιεύματα για κυκλοφορία τα Χριστούγεννα του 2017, μέσα από μερικά teasers. Δείχνουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει προγραμματιστεί για τέλη Δεκεμβρίου.

God of War 4

Το νέο God of War 4 έρχεται να εισάγει νέα χαρακτηριστικά σε ότι έχει να κάνει με τον Kratos και τον χαρακτήρα του. Παρουσιάζεται μια άλλη του πλευρά, αυτή του πατέρα, κάτι που δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Βλέπουμε τον Kratos να μαθαίνει στο γιο του πώς θα γίνει θεός. Ο γιος του όμως προσπαθεί να του θυμίζει πως είναι να είσαι άνθρωπος. Πέρα από τον χαρακτήρα του Kratos και τις αλλαγές που θα επιφέρει ο γιος του, αλλαγές θα υπάρχουν και στο gameplay. Μια από αυτές έχει να κάνει με τις επιθέσεις του Kratos, που απορρέουν από την οργή του.

Το κομμάτι του multiplayer το είδαμε για πρώτη φορά να μπαίνει στο God of War: Ascension, κάτι που λογικά ίσως δούμε και στο νέο τίτλο. Στο παρελθόν ο διευθυντής του παιχνιδιού, Cory Barlog, είχε δηλώσει ότι νέος τίτλος θα είναι μόνο single-player. Κάτι που ίσως μπορεί να αλλάξει. Η Santa Monica Studio αναζητά στελέχη με ομαδικό πνεύμα και ταλέντο για να ενταχθούν το multiplayer του God of War 4.

God of War 4

Πηγή


 God of War 4, στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται ο τίτλος

22 Δεκεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Λίγο η αλλαγή θεματολογίας, καθότι μεταφερόμαστε στον παγωμένο βορά. Λίγο η ιστορία και η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Kratos και τον γιο του και η επίδραση που θα έχει στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων φυσικά και τα μέχρι τώρα εντυπωσιακά γραφικά, με τα οποία έρχεται ο νέος τίτλος. Το νέο God of War είναι ένας από τους πιο δυνατούς τίτλους της χρονιάς που καταφθάνει σε λίγες μέρες.

Οι πληροφορίες που έρχονται μέχρι τώρα είναι κυρίως από το Twitter. Το καθήκον για να απαντήσει στις ερωτήσεις του κόσμου, αναλαμβάνει ο Cory Barlog, Creative Director του Santa Monica Studio. Ο ίδιος δηλώνει αρκετά συχνά ότι ο νέος τίτλος είναι σχεδόν έτοιμος.

Πριν από κάποιες μέρες ενημέρωσε τους fans για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το ότι ο τίτλος είναι σχεδόν έτοιμος. Ο Cory Barlog απαντά πως το God of War 4 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Τα περισσότερα γυρίσματα που απαιτούνται έχουν πραγματοποιηθεί, ενώ έχουν μείνει λίγα πράγματα ακόμα να γίνουν.

Ο ίδιος αφήνει ένα μικρό παραθυράκι, ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία που θα δοθούν στην δημοσιότητα. Αυτά θα σχηματίζουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από το νέο παιχνίδι.

Όπως έχουμε πει, ενδιαφέρον θα έχει η σχέση του Kratos με το γιο του και πως αυτή η παράξενη σχέση θα λειτουργήσει μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί για πρώτη φορά να δούμε και την εισαγωγή μικρών δόσεων RPG . Ο ρόλος του Kratos κατά κάποιο τρόπο έχει τον ρόλο του ανθρώπου που θα δώσει τη γνώση στην επόμενη γενιά.

Τις ριζικές αλλαγές που έχει δεχτεί η σειρά δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα μέρος των fans τις έχουν δει με θετικό μάτι. Έχει αλλάξει τελείως το στιλ του που γνωρίζαμε μέχρι τώρα διότι και τα όπλα που κρατούσε στα δύο του χέρια, έχουν πάρει την θέση τους ένα μεγάλο τσεκούρι.

Να θυμίσουμε πως τα μοναδικά μέχρι τώρα δείγματα γραφής από gameplay, είναι όσα έχουμε δει από την E3. Ο Cory απαντά πως το Santa Monica Studio κοίτα να προχωρά μπροστά με τις αποφάσεις που παίρνει να μην είναι λάθος μέχρι τώρα.

Όσοι δεν έχετε δει μέχρι τώρα το trailer από το God of War 4, είναι διαθέσιμο και εκεί θα μπορέσετε να μάθετε πράγματα γύρω από το νέο τίτλο που θα κυκλοφορήσει το 2017 για το PS4.

God of War 4

Πηγη


God of War 4, νέα χρήσιμα στοιχεία για το τίτλο

5 Σεπτεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Τα νέα και οι αποκαλύψεις για νέους τίτλους, στην Ε3 που μας πέρασε, ήταν πολλά και ενδιαφέροντα, αφήνοντας ευχάριστες υποσχέσεις για το μέλλον της gaming βιομηχανίας, αλλά και για τους gamers. Παρουσιάστηκαν τίτλοι που θα δούμε για πρώτη φορά, αλλά είδαμε και την επιστροφή τίτλων στο προσκήνιο. Ένας από τους τίτλους που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η επιστροφή της σειράς God of War, τοποθετημένο σε ένα διαφορετικό σκηνικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν. 

Το ενδιαφέρον για το God of War είναι μεγάλο από τους φίλους της σειράς για το τι νέο θα φέρει στην σειρά η Santa Monica Studio μετά την αλλαγή του περιβάλλοντος που έχει γίνει, καθώς πλέον μεταφερόμαστε στην Σκανδιναβική μυθολογία. Ο Cory Barlog, όπως και στο παρελθόν που είχε εργαστεί για το God of War 2, έχει σημαντική θέση και για την δημιουργία του νέου τίτλου. Πριν λίγες μέρες, ο Cory Barlog, ερωτηθείς μέσω Twitter, έδωσε μερικές πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο τίτλο.

Όπως δήλωσε, ο νέος τίτλος θα αφήσει ευχαριστημένους τους φίλους της σειράς, καθώς η διάρκειά του θα είναι αρκετά μεγάλη. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δράση, θα είναι ασταμάτητη. Όπως έχουμε δει και στους προηγούμενους τίτλους στο παρελθόν, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έπρεπε να λύσουμε και κάποιους γρίφους που υπήρχαν μέσα στο παιχνίδι, κάτι που λογικά δεν θα δούμε στο νέο τίτλο, καθώς ο Cory Barlog απαντώντας δήλωσε ότι τα Minigames θα λείπουν, ενώ δεν έκρυψε πως γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε το νέο God of War να έρθει σε όσες πιο πολλές γλώσσες είναι δυνατόν.

God of War 2017


God of War 4, νέες πληροφορίες για το νέο τίτλο

02 Ιουλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Μετά την ανακοίνωση του νέου God of War 4 στην Ε3 2016, όσο πέρνα ο καιρός, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο γύρω από το νέο τίτλο. Για παράδειγμα, ποια θα είναι η σχέση του Kratos με το γιο του; Ποιος ο ρόλος του γιου στην ιστορία; Ποια η αρχική πρόθεση για τοποθέτηση της σειράς σε άλλο πολιτισμό; Όλα αυτά και άλλα πολλά, διά στόματος Cory Barlog.

 Σε δηλώσεις του, ο Barlog είχε πει ότι η αρχική σκέψη και πρόθεσή τους ήταν ο νέος τίτλος να τοποθετήσει τον Kratos στην αρχαία Αίγυπτο. Ωστόσο, προτίμησαν η νέα ιστορία του God Of War 4 να πραγματοποιηθεί στον Βορρά, φέρνοντας τον Kratos αντιμέτωπο με τους θεούς της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Στη νέα περιπέτειά του, ο Kratos θα έχει στο πλευρό του το γιο του, μια συνεργασία που θα μάθει και στους δυο πολλά πράγματα. Ο γιος θα έχει και ρόλο βοηθητικό στην επίλυση γρίφων. Θα μάθει να μάχεται και τι πρέπει να κάνει για να επιβιώσει και ο Kratos ίσως καταφέρει να βγάλει μια πιο ανθρωπινή πλευρά από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα ως θεό του πολέμου.

Όσον αφορά τον επόμενο τίτλο, ο Barlog δήλωσε ότι ο Kratos θα είναι πάλι πρωταγωνιστής του God Of War. Σε ό,τι έχει να κάνει με το νέο τίτλο και το ταξίδι του Kratos στο Βορρά, τα πράγματα δείχνουν ότι ο πολέμαρχος θεός θα βρεθεί αντίπαλος και σε άλλους κόσμους, όπως στην κατοικία των Θεών της Σκανδιναβικής μυθολογίας, το Asgard.

Στα πλαίσια της φετινής Ε3 έγινε και η παρουσίαση του νέου theme που θα συνοδεύει το νέο τίτλο. Υπό τις οδηγίες του Bear McCreary, το τραγούδι παρουσιάστηκε μέσω ζωντανής ορχήστρας.

 


God of War, μας μεταφέρει στην Σκανδιναβική μυθολογία

15 Ιουνίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Η Sony είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της Ε3. Κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία για να δούμε τι θα μας παρουσιάσει και έχει το τρόπο να κλέβει τις εντυπώσεις με τις δικές της παρουσιάσεις. Μια από αυτές έχει να κάνει με τη παρουσίαση του νέου God of War και την φρέσκια ιστορία του, η οποία θα μας μεταφέρει στο παγωμένο Βορρά. Πριν λίγο καιρό, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες που έκαναν λόγο για την ανάπτυξη ενός God of War με διαφορετική θεματολόγια και νέο ήρωα στη θέση του Kratos. Στα πλαίσια της Ε3 2016, η Sony Interactive Entertainment επιβεβαίωσε τις φήμες κατά τη διάρκεια της press conference, παρουσιάζοντας ένα μέρος από το gameplay του νέου τίτλου.

Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει το στούντιο Santa Monica Studios, όπως είχε γίνει και στους προηγούμενους τίτλους. Θα έχουμε να κάνουμε μ’ ένα action παιχνίδι που η ιστορία του θα μας μεταφέρει στο Βορρά και θα βασίζεται στη πλούσια σκανδιναβική μυθολογία. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ξέρουμε όμως πως θα κυκλοφορήσει για το PS4.

Εμείς σας αφήνουμε να απολαύσετε το 10′ gameplay video με τον νέο ήρωα του God of War, ο οποίος θα έχει για συντροφιά το γιο του.


God of War 4, το ταξίδι προς την Valhalla

10 Απριλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Και οι μετέπειτα τίτλοι που κυκλοφορήσαν σε PS2, PS3 και PSP, γνώρισαν αντίστοιχα μεγάλη επιτυχία. Ησειρά God of War καθίσταται ανάμεσα στους πιο αξιόλογους τίτλους για το είδος των action-adventures παιχνιδιών. Όσον αφορά το σενάριο, όπως προείπαμε, ο Kratos τα βάζει ακόμα και με τους θεούς. Καθώς, όμως, η ιστορία προχωρά ο Kratos θα βρεθεί αντιμέτωπος με διάφορους εχθρούς. Όλοι, φυσικά, είναι εμπνευσμένοι από την ελληνική μυθολογία, όπως ο Μινώταυρος, ο Κένταυρος και οι Σειρήνες.

Για να αντιμετωπίσει όλους αυτούς τους αντιπάλους, ο Kratos θα έχει μια πλειάδα από εντυπωσιακές κινήσεις και όπλα που έχει στην διάθεση του. Κάθε νέα προσθήκη μεταφέρει την κατηγορία των action-adventures σε άλλο επίπεδο.Έτοιμη για restart στην δημοφιλή σειρά είναι η Santa Monica Studios, επιφέροντας ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς του God Of War.

Παραδείγματος χάρη, η θεματολογία του God Of War αλλάζει και κατευθύνεται βορειότερα. Στο επίκεντρο μπαίνει η Σκανδιναβική μυθολογία, αφήνοντας έτσι πίσω την ελληνική που κυριαρχούσε στους προηγούμενους τίτλους. Επίσης, όπως είναι φυσικό, αλλάζει και ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο οποίος ναι μεν θα είναι διαφορετικός, αλλά σε αρκετά σημεία θα θυμίζει τον Kratos.

Οι πληροφορίες για το νέο God of War 4 πηγάζουν από την ανάρτηση μιας σειράς εικόνων που παραχώρησε ο Shinobi602.

God Of War 2017

God Of War 2017

God OF War 2017

Πηγή