Dishonored 2, νέο trailer με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές

Χωρίς να έχει κάνει αίσθηση μέχρι πριν λίγα χρόνια, η Arkane Studios κατάφερε να αιφνιδιάσει ευχάριστα με τη νέα της δημιουργία, το Dishonored. Με έντονες επιρροές από μια άλλη μεγάλη σειρά, το Thief, ο τίτλος έφερε έναν αέρα ανανέωσης στο είδος των stealth-adventures games. H αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τίτλους πάνω στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το Dishonored κυκλοφόρησε το 2012 για PC, PS3 και Xbox 360. Επίσης μεταφέρθηκε για PS4 και Xbox One. Στα πλαίσια της E3 που μας πέρασε, η Bethesda είχε πολλές και ευχάριστες ανακοινώσεις. Μια από αυτές που τράβηξε την προσοχή, έχει να κάνει με το νέο τίτλο σειράς, το Dishonored 2.

Dishonored 2


Dishonored 2

Στα γεγονότα του πρώτου τίτλου κεντρικός πρωταγωνιστής ήταν Corvo Attano. Σωματοφύλακας της Aυτοκράτειρας, που θα βρεθεί άθελα του μπλεγμένος σε μια σκευωρία κατηγορούμενος για την δολοφονία της. O Corvo θα κάνει τα πάντα για να καθαρίσει το όνομα του και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη πλεκτάνη που έχει στηθεί. Στη προσπάθειά του αυτή, ο Corvo δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί του, τους Loyalists μια οργάνωση επαναστατών και τον Outsider, μια οντότητα που ενισχύει τον ήρωα με διάφορες δυνάμεις.

Σε ότι έχει να κάνει με το Dishonored 2, στο κομμάτι του gameplay έχουμε να κάνουμε με ένα first-person τίτλο με action-adventure στοιχεία. Μεγάλη βάση έχει δοθεί στο stealth, όπως και στο πρώτο τίτλο. Όσον αφορά το σενάριο, μας βρίσκει σε μια φανταστική αυτοκρατορία. Ο βασιλιάς έχει εκδιωχθεί από μια απόκοσμη δύναμή που σφετερίζεται το θρόνο του βασιλείου. Οι πρωταγωνιστές του νέου τίτλου θα βάλουν τα δυνατά τους να τον πάρουν πίσω.

Μέσω ενός νέου trailer με τίτλο, Book of Karnaca, που έδωσε στην δημοσιότητα η Bethesda έδωσε ακόμα περιστέρες λεπτομέρειες γύρω από το Dishonored 2 και τον κόσμο του παιχνιδιού. Η παρουσίαση γίνεται μέσα από ένα βιβλίο που εξιστορεί τα γεγονότα, με αρκετή αναφορά να γίνεται στους δύο πρωταγωνιστές.

Σε σύγκριση με το πρώτο Dishonored, στο νέο τίτλο θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες. Θα μπορούμε να παίξουμε είτε ως Emily Kaldwin, κόρη του Corvo, είτε ως Corvo Attano, με τον καθένα να έχει τις δικές του υπερφυσικές δυνάμεις. Το Dishonored 2 θα είναι διαθέσιμο στις 11 Νοεμβρίου για PS4, XboxOne και PC.

Πηγή