Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone Χωρίς Χρέωση | 13840

Πριν κάποια χρόνια ο συνήγορος του καταναλωτή αποφάσισε πως όλοι οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν στους πελάτες τους έναν αριθμό για να δηλώνουν βλάβες ο οποίος θα είναι δωρεάν και χωρίς καμία χρέωση. Έτσι ακριβώς, μετά από πιέσεις, η Vodafone δημιούργησε τον αριθμό 13840 για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς χρέωση.


Vodafone Τηλέφωνο Χωρίς Χρέωση 13840

  • Όλες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι υποχρεωμένες να διαθέτουν τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση.
  • Το τηλέφωνο της Vodafone χωρίς χρέωση είναι το 13840 και λειτουργεί μονίμως, ακόμα βράδυ, αλλά και Κυριακές.
  • Από το εξωτερικό οι συνδρομητές της vodafone μπορούν να καλούν το 12579 ή το +306944402579 χωρίς χρέωση.
  • Το τηλέφωνο με χρέωση είναι το 13830.
  • Ο αριθμός χωρίς χρέωση είναι μόνο για δήλωση βλάβης.
  • Αν δεν αφορά βλάβη, μπορείτε να ζητήσετε να σας συνδέσουν με το αντίστοιχο τμήμα.

Ο πρωταγωνιστής εδώ είναι το 13840, δηλαδή ο αριθμός εξυπηρέτησής για πελάτες Vodafone που αφορά βλάβες στην Ελλάδα χωρίς χρέωση. Ο αριθμός αυτός είναι μια σημαντική πληροφορία για όλους τους πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το διαδίκτυο, την τηλεφωνική τους γραμμή ή οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα. Είναι εντελώς δωρεάν από όλα τα δίκτυα, αυτό σημαίνει πως δεν θα χρεωθείτε ούτε 1 λεπτό για την αναφορά βλάβης δικτύου και την αναζήτηση υποστήριξης.

Εξυπηρέτησή πελατών τηλ χωρίς χρέωση vodafone 13840

Για να αναφέρετε μια βλάβη δικτύου, απλά καλέστε το 13840 και ένας εκπρόσωπος από την εξυπηρέτηση πελατών θα σας βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, αφού πρώτα ακολουθήσετε τις οδηγίες του ρομπότ της Vodafone.

Ο εκπρόσωπος από την εξυπηρέτηση στη συνέχεια θα σας κάνει μερικές ερωτήσεις για να προσδιορίσει την αιτία του προβλήματος και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυσή του. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον προγραμματισμό επισκευής, την αποστολή τεχνικού ή την παροχή οδηγιών αντιμετώπισης προβλημάτων μέσω τηλεφώνου.

vodafone τηλέφωνο 13840 εξυπηρέτηση πελατών χωρίς χρέωση

Συμπερασματικά, αν αντιμετωπίζετε βλάβη δικτύου στην Ελλάδα και είστε πελάτης της Vodafone, μη διστάσετε να καλέσετε το 13840. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και η εξυπηρέτηση πελατών θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Μείνετε συνδεδεμένοι με τη Vodafone και αξιοποιήστε στο έπακρο τις υπηρεσίες επικοινωνίας που σας προσφέρονται.

vodafone δωρεάν επικοινωνία με tobi χωρίς χρέωση

Εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας με Vodafone χωρίς χρέωση

  • Με το chat robot της vodafone που ονομάζεται tobi.
  • Μέσα από την εφαρμογή της vodafone για smartphones μέσω chat.
  • Καλώντας στο 13840 που είδαμε πιο πάνω.
  • Κατάστημα vodafone.

Για Βλάβες ΟΤΕ χωρίς χρέωση εδώ!