Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone Χωρίς Χρέωση | Τρόποι Επικοινωνίας

Από το 2018 με απόφαση του συνήγορου του καταναλωτή όλοι οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν στους πελάτους τους έναν αριθμό για να δηλώνουν βλάβες ο οποίος θα είναι δωρεάν και χωρίς καμία χρέωηση. Έτσι ακριβώς, με βαρδιά καρδιά η Vodafone παρουσίασε το 13840!


Vodafone χωρίς χρέωση: Τι πρέπει να γνωρίζεις

  • Όλες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι υποχρεωμένες να διαθέτουν τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση.
  • Το τηλέφωνο της Vodafone χωρίς χρέωση είναι το 13840 και λειτουργεί μονίμως, ακόμα βράδυ, αλλά και κυριακές.
  • Από το εξωτερικό οι συνδρομητές της vodafone μπορούν να καλούν το 12579 ή το +306944402579 χωρίς χρέωση.
  • Το τηλέφωνο με χρέωση είναι το 13830.
  • Ο αριθμός είναι μόνο για δήλωση βλάβης.
  • Αν δεν αφορά βλάβη, μπορείτε να ζητήσετε να σας συνδέσουν με το αντίστοιχο τμήμα, αν είστε πειστικοί θα το κάνουν.

Σας παρουσιάζουμε το 13840, τον αριθμό εξυπηρέτησής για πελάτες Vodafone για αναφορές βλαβών δικτύου στην Ελλάδα χωρίς χρέωση. Ο αριθμός αυτός είναι μια σημαντική πληροφορία για όλους τους πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το διαδίκτυο, την τηλεφωνική τους γραμμή ή οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα. Το καλύτερο είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν από όλα τα δίκτυα! Δεν θα χρεωθείτε ούτε 1 λεπτό για την αναφορά βλάβης δικτύου και την αναζήτηση υποστήριξης.

εξυπηρετηση πελατων τηλ χωρις χρεωση vodafone

Για να αναφέρετε μια βλάβη δικτύου, απλά καλέστε το 13840 και ένας εκπρόσωπος από την εξυπηρέτηση πελατών θα σας βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, αφού πρώτα ακολουθήσετε τις οδηγίες του ρομπότ της Vodafone. Ο εκπρόσωπος από την εξυπηρέτηση στη συνέχεια θα σας κάνει μερικές ερωτήσεις για να προσδιορίσει την αιτία του προβλήματος και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυσή του. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον προγραμματισμό επισκευής, την αποστολή τεχνικού ή την παροχή οδηγιών αντιμετώπισης προβλημάτων μέσω τηλεφώνου.

vodafone εξυπηρέτηση πελατών

Συμπερασματικά, αν αντιμετωπίζετε βλάβη δικτύου στην Ελλάδα και είστε πελάτης της Vodafone, μη διστάσετε να καλέσετε το 13840. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και η εξυπηρέτηση πελατών θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Μείνετε συνδεδεμένοι με τη Vodafone και αξιοποιήστε στο έπακρο τις υπηρεσίες επικοινωνίας που σας προσφέρονται.


Για Βλάβες ΟΤΕ χωρίς χρέωση εδώ!

Asus ZenFone 8 Android