Ancestors, στην δημοσιότητα το cinematic trailer του νέου RTS τίτλου

Τα παιχνίδια έχουν αποδειχθεί ότι μπορούν να προσφέρουν πέρα από διασκέδαση και έναν διδακτικό χαρακτήρα. Ένας από τους τίτλους που έρχεται να μας ταξιδέψει στο παρελθόν είναι το Ancestors. Ο τίτλος της 1C Company, ανακοινώθηκε πριμ λίγο καιρό. Θα μας μεταφέρει στον Μεσαίωνα, όπου θα έχετε τον έλεγχο τεσσάρων διαφορετικών κρατών. Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer.

Ancestors


Ancestors

Το Ancestors ανήκει στην κατηγορία των RTS παιχνιδιών. Θα μπορείτε να επιλέξετε όπως είπαμε ανάμεσα σε τέσσερα κράτη. Αυτά είναι οι Σλάβοι, οι Αγγλοσάξονες, οι Γερμανοί και τέλος οι Βίκινγκς. Όπως σε κάθε RTS, σημαντικό ρόλο παίζει η εξέλιξη του πολιτισμού. Η διαχείριση του πολιτισμού απαιτεί να αντιμετωπίζετε τους εχθρούς σας. Σημαντικοί παράγοντες είναι η δημιουργία βάσης, οι πόροι και φυσικά η στρατηγική που θα ακολουθήσετε.

https://www.youtube.com/watch?v=OELiK8tCzd0

Θα βρεθείτε μπροστά σε τεράστια πεδία μάχης, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Το βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης, θα επιτρέπει στους διοικητές των μονάδων να μεταβούν εύκολα μεταξύ των γραμμών εφοδιασμών και των πρώτων γραμμών μάχης. Όπως και σε μια αληθινή μάχη, έτσι και στο Ancestors καθοριστικό ρόλο έχει το ηθικό των στρατευμάτων.

Επίσης οι γνώσεις και η εμπειρία που έχουν οι μονάδες από προηγούμενες μάχες.Η τακτική του να βάλετε τις δυνατές μονάδες στη πρώτη γραμμή δεν σημαίνει και εύκολη έκβαση. Οι διοικητές θα πρέπει να εκμεταλλευτούν ότι μπορεί να τους δώσει το πλεονέκτημα. Όπως ένα ύψωμα ας πούμε για παράδειγμα.

Ancestors

Ancestors

Όσον αφορά την κάμερα στο Ancestors, θα μπορείτε να βρεθείτε σε όποιο σημείο της μάχης θέλετε. Είτε μέσα από την παραδοσιακή οπτική, είτε μέσα από μια πιο ειδική, κινηματογραφική οπτική. Το story mode θα δώσει το παρών και στο multiplayer. Όπως ανακοίνωσε η 1C Company, πέρα από PC, ο τίτλος αναπτύσσεται και για Xbox One. Δεν αποκλείεται να δούμε και ένα cross-platform με την βοήθεια και την υποστήριξη ενός gamepad.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας από την 1C Company για το Ancestors. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στην Gamescom όπου εκεί θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τον τίτλο της. Μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site και την σελίδα στο Steam.

Ancestors

Πηγή