[Αποκλειστικό] Επιβεβαιώνουμε 4 νέα iPad! Pro 9.7″ 2, Pro 10.5″, Pro 12.9″ 2, & Mini Pro!

Με τα προϊόντα της Apple δεν ασχολούμαστε σοβαρά, λόγω της Value For Money φιλοσοφίας που πιστά ακολουθούμε. Οι αποκλειστικές ειδήσεις, όμως, που βγαίνουν στο φως από το TechValue δε έχουν σταματημό! Αυτή τη φορά θα επιβεβαιώσουμε όλη τη νέα σειρά iPad της Apple, που μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί, αλλά θα γίνει σύντομα!

Πρόσφατα, γνωστή αλυσίδα καταχώρησε τα 3 νέα μη ανακοινωμένα iPad! Τα iPad Pro 9.7″ 2,  iPad Pro 10.5″,  iPad Pro 12.9″ 2 και τέλος iPad Mini Pro! Εκτός από τα μεγέθη της οθόνη που είναι προφανή, γνωρίζουμε πως και τα 3 θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις των 32/128/256GB, όπως ακριβώς και τα iPhone. Τα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν θα είναι Space grey, silver, gold και rose Gold. Τέλος, όλα τα νέα iPad θα βγαίνουν με Wi-Fi έκδοση, αλλά και cellular.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως πλέον οριστικοποιήσαμε και την τελική ονομασία του Apple iPad Pro 9.7″ 2, αφού αρκετές ήταν οι φήμες γύρω από το όνομά του. Tα 4 νέα iPad αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν από την Apple όπου και θα μάθουμε πιο πολλές λεπτομέρειες όπως τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες για τα 4 νέα iPad!

ipad 2017
Asus ZenFone 8 Android