Χenoblade Chronicles 2, το δεύτερο μέρος έρχεται στο Nintendo Switch

Ήταν από τους τίτλους που ξεχώρισαν στο Wii U, δίνοντας στους κατόχους της κονσόλας της Nintendo μια πολύ καλή στιγμή. Συνάμα ήταν και κάτι διαφορετικό από τους τίτλους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην πλατφόρμα τους. Η εφετινή Ε3 είχε ξεχωριστή σημασία για την Nintendo μετά την κυκλοφορία του Nintendo Switch. Η ανακοίνωση του Χenoblade Chronicles 2 ήρθε σαν όμορφο τραγούδι στα αυτιά των οπαδών, όντας ένας από τους τίτλους που θα ήθελαν να δουν στη νέα κονσόλα.

Χenoblade Chronicles 2


Χenoblade Chronicles 2

Κατά την παρουσίαση του Χenoblade Chronicles 2 μάθαμε πολλά για το νέο τίτλο. Για τούς μη γνωστές της σειράς, έχουμε να κάνουμε με ένα JRPG που μεταφέρει τους παίχτες σε sci-fi φανταστικούς κόσμους. Όπως και με τον προκάτοχου του, θα έχουμε έναν τεράστιο κόσμο προς εξερεύνηση, αντιμετωπίζοντας διάφορους εχθρούς και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά μεγάλους.

Μια από τις αλλαγές που θα συναντήσουμε είναι η προσθήκη δύο νέων χαρακτήρων. Είναι κάτι που βλέπουμε αρκετά συχνά σε JRPG, θέλοντας έτσι να δώσουν με αυτό τον τρόπο μια άλλη νότα διατηρώντας την ιστορία φρέσκια. Οι πρωταγωνιστές, Rex και Ryra, βρίσκονται προς αναζήτησή του Elysium, που παρουσιάζεται ως το ιδανικό μέρος για την ανθρωπότητα. Το Χenoblade Chronicles 2 θα κυκλοφορήσει όπως δείχνουν τα πράγματα μέσα στις γιορτές για το Nintendo Switch.

Πηγή