Σπάσιμο Κωδικών WiFi | Ο πιο εύκολος τρόπος που υπάρχει

Ποιος είπε ότι για να σπάσεις κωδικούς WiFi πρέπει να είσαι Hacker ή Nerd; Εδώ και καιρό όποιος έχει κινητό Android μπορεί να ανακτήσει κωδικούς WiFi από χιλιάδες router εύκολα, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Αν δεν γνωρίζεις πώς γίνεται ετοίμασα video που μέσα σε 2 λεπτά και με λίγο τύχη θα έχεις καταφέρει να αποκτήσεις πρόσβαση σε αρκετά WiFi Routers και να ανακτήσεις κωδικούς.

Ο πάροχος δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Μπορείς να δοκιμάσεις να σπάσεις κωδικούς WiFi Cosmote, Wind, Vodafone ή όποιο άλλο router Ελληνικής εταιρίας επιθυμείς. Αν θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση στο WiFi κάποιου γείτονα καλό θα ήταν να γίνει με την άδεια του.

Σπάσιμο Κωδικών WiFi

Η διαδικασία είναι απλή και οποιοσδήποτε μπορεί να χειριστεί ένα Android κινητό, θα μπορεί να βρει κωδικούς WiFi. Όλα τα βήματα για σπάσιμο κωδικών WiFi περιγράφονται πιο συνοπτικά στο video που έχουμε ετοιμάσει και πιο κάτω μπορείς να βρείς τα βήματα σε λίστα.

Οδηγίες για σπάσιμο κωδικών με το Greek WPA Finder

  • Ανοίγουμε το Play Store για να κατεβάσουμε το APK της εφαρμογής
  • Βρίσκουμε την εφαρμογή Greek WPA Finder και κάνουμε εγκατάσταση
  • Ανοίγουμε την εφαρμογή και βλέπουμε τα WiFi που έχει εντοπίσει με την πράσινη τελεία
  • Επιλέγουμε ένα από τα δίκτυα “Possible Vulnerable”ή “Possible Secure”
  • Πατάμε auto connect αν είναι διαθέσιμο ή πάνω στον κωδικό για να γίνει αντιγραφή επικόλληση
  • Στη συνέχεια θα κάνει αντιγραφή τον κωδικό, ώστε να δοκιμάσουμε χειροκίνητα με επικόλληση. Αυτό γίνεται πατώντας παρατεταμένα πάνω στο σημείο της οθόνης που θέλουμε να εισαχθεί ο κωδικός
  • Τέλος, μόλις έσπασες το πρώτο κωδικό WiFi γείτονα
σπασιμο κωδικων wifi cosmote

Αν σπάσατε κάποιο δίκτυο, διαβάστε τα πάντα περί ταχύτητας ίντερνετ για να μάθετε πόσο γρήγορο είναι. Αν πάλι, ανακτήσατε κωδικό και είναι αργό το ίντερνετ μπορείτε να το φτιάξετε.

Δε τα κατάφερες; Μάθε το γιατί

Αν δεν καταφέρατε να βρείτε κάποιο WiFi για σπάσιμο, βγείτε μια βόλτα σε κατοικημένη περιοχή και σίγουρα θα βρείτε κάποιο ασύρματο δίκτυο για να κάνετε δοκιμές. Όλη η διαδικασία γίνεται με το γνωστό Greek WPA Finder.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολλοί χρήστες αλλάζουν τον προκαθορισμένο κωδικό του WiFi με αποτέλεσμα το σπάσιμο κωδικών να είναι γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Όταν η εφαρμογή είχε αρχίκα κυκλοφορήσει μπορούσε εύκολα να αποκτήσει πρόσβαση με επιτυχία 50%, δηλαδή με αρκετά υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Πλέον είναι ζήτημα αν μπορεί να σπάσει το 10% των Router εκεί έξω, το οποίο φυσικά είναι θετικό για την ασφάλεια των οικιακών συνδέσεων ή μικρών επιχειρήσεων.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή υπεύθυνα

σπασιμο κωδικων wifi
Asus ZenFone 8 Android