Το ZUK Z2 Pro αναβαθμίζεται επίσημα σε Android Oreo!

Κι όμως είναι αλήθεια, μια εταιρεία που σχεδόν έχει κλείσει, συνεχίζει να φροντίζει τα κινητά της καλύτερα από εταιρείες που ζουν και βασιλεύουν. Ο λόγος για την ZUK και το κορυφαίο ZUK Z2 Pro, το γνωστό flagship killer, κατασκεύασμα πρώην θυγατρικής εταιρείας της Lenovo. Για όσους δεν θυμούνται η ZUK είχε μια εξαιρετική πορεία που δυστυχώς επηρεάστηκε αρνητικά από την κατηφόρα που πήρε η ίδια η Lenovo και η Motorola στο mobile τομέα.

Πλέον από τη ZUK, έχει απομείνει μόνο το ZUK UI, το οποίο φοράνε τα κινητά της Motorola που κυκλοφορούν στη Κίνα. Αν και πρόσφατα κυκλοφορούν φήμες πως η Lenovo θα ανανεώσει την σειρά ZUK με νέα μοντέλα μιας και τα είχε πάει περίφημα όσο υπήρχε. Για την ώρα, αν έχεις την τύχη να κατέχεις το ZUK Z2 Pro, μπορείς να προσπαθήσεις να αναβαθμίσεις χειροκίνητα το κινητό από τις ρυθμίσεις.

zuk z2 pro android oreo update official

Η beta σε Android Oreo ήταν εδώ και αρκετό καιρό υπό δοκιμές και πλέον κάποιοι χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποίηση για να αναβαθμίσουν.

Το ZUK Z2 Pro είναι περσινό flagship, όμως ακόμα και τώρα η αγορά του από τη Κίνα αξίζει με κόστος περίπου 250€. Μη ξεχνάς, πριν τις αγορές σου από την Κίνα από Gearbest και banggood, για δική σου ασφάλεια να χρησιμοποιείς τα link, αλλά και τον οδηγό που ενημερώνεται συνεχώς με τις μεθόδους αποστολής. Banggood Ελλάδα.

Πηγή Από

Asus ZenFone 8 Android