ZTE Small Fresh 5, νέο οικονομικό smartphone με 2 κάμερες στη πλάτη

Το ZTE Small Fresh 5 είναι η νέα προσθήκη στην οικονομική γκάμα της εταιρίας. Μοιάζει να είναι μία πολύ νεανική πρόταση που θα διατίθεται σε πολλά χρώματα, ενώ θα υπάρχει και διπλή κάμερα για καλύτερες φωτογραφίες. Οπότε συνολικά θα έχουμε 3 κάμερες από τις οποίες οι 2 είναι στο πίσω μέρος του κινητού.


ZTE Small Fresh 5 κινητο με 2 κάμερες

ZTE Small Fresh 5 χαρακτηριστικά

Το ZTE Small Fresh 5 δεν θα εντυπωσιάσει με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είναι μία οικονομική πρόταση άλλωστε. Παρόλα αυτά, είναι αρκετά αξιοπρεπές σε specs.  Στην καρδιά της συσκευής συναντάμε τον Snapdragon 425 SoC, ο οποίος θα συνδυάζεται με 3 ή 4GB μνήμης RAM, ανάλογα της έκδοσης. Αν επιλέξετε το μοντέλο με 16GB χώρου, έχετε 3GB RAM, ενώ το μοντέλο με  32GB χώρου διαθέτει 4GB.

Η οθόνη του ZTE Small Fresh 5 είναι τεχνολογίας IPS στις 5″ και έχει ανάλυση 1280×720 πίξελ . Η μπαταρία θα έχει την σχετικά μικρή χωρητικότητα των 2500mAh. Η συσκευή θα φορά την τελευταία έκδοση Android Nougat 7.1.1, η οποία από πάνω έχει το MiFavor UI.

ZTE Small Fresh 5 – Κάμερα

Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη, γι’ αυτό και την βλέπουμε σε όλο και πιο φθηνά μοντέλα. Το Fresh 5 θα έχει στο πίσω μέρος έναν κύριο αισθητήρα στα 13MP και έναν δευτερεύοντα στα 2MP, που θα λαμβάνει πληροφορίες βάθους πεδίου. Αυτό σημαίνει ότι τα πορτραίτα σας θα έχουν πολύ ωραίο bokeh εφέ. Η selfie κάμερα είναι ανάλυσης 5MP. Και για τις δύο κάμερες δεν έχουν γίνει γνωστές κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες προς το παρόν.

κινητό με 2 κάμερες

ZTE Small Fresh 5 τιμή

Το νέο ZTE θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην αξία της Κίνας σε τέσσερα νεανικά χρώματα. Θα μπορείτε να το βρείτε σε μαύρο, χρυσό, μπλε και πράσινο. Το ZTE Small Fresh 5 θα ξεκινάει στην Κίνα από τα $145 για το μοντέλο 3/16GB. Αν πάλι προτιμάτε την έκδοση με 4/32GB, τότε αυτή θα σας κοστίσει $205.

Η συσκευή φαίνεται αξιόλογη. Το μόνο που δεν μας αρέσει είναι το όνομα του, αν και, αν είναι να κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, είμαστε σίγουροι πως το ZTE Small Fresh 5 θα έχει άλλη ονομασία τελικά.

ZTE Small Fresh 5

πηγή

Sony