ZTE Nubia X χαρακτηριστικά – Η καλύτερη bezel-less προσέγγιση!

Κάποιες εταιρείες απέφυγαν το notch και τα μεγάλα bezel με μηχανικές pop-up κάμερες και άλλες με συρταρωτή σχεδίαση. Η υλοποίηση όμως της Nubia είναι ίσως πιο ενδιαφέρον γιατί πρώτον δεν χρησιμοποιεί κάποιο κινούμενο μέρος και δεύτερον χρησιμοποιεί την βασική κάμερα στην πλάτη ως seflie! Γι αυτό ακριβώς τον λόγο στη πλάτη υπάρχει και μία δεύτερη οθόνη, κυρίως για τις selfie! Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του ZTE Nubia X!

Nubia X Χαρακτηριστικά

Το Nubia X εκ πρώτης όψεως εντυπωσιάζει με screen to body ratio 93.6%. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.26″, είναι τεχνολογίας LTPS IPS και στη πλάτη η δεύτερη οθόνη είναι OLED και φαίνεται μόνο όταν ενεργοποιηθεί. Η οθόνη στην πλάτη έχει διαγώνιο 5.1″ με αναλογία 19:9 και ανάλυση HD+ και είναι κυρίως για να χρησιμοποιείται για selfie φωτογραφίες με την βασική κάμερα που υπάρχει στη πλάτη.

Το Nubia X φοράει τον SnapDragon 845 που δεν πρόκειται να “κωλώσει” πουθενά, αλλά δυστυχώς θα έρχεται με το Nubia UI που δεν είναι και ότι καλύτερο. Η βασική έκδοση του Nubia X βγαίνει με 6GB RAM, 64GB ROM και θα φτάνει έως και 8GB RAM και 256GB ROM.

Η βασική κάμερα στην πλάτη φαίνεται να έχει καλό αποτέλεσμα ακόμα και για selfies σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα που είδαμε στο παρακάτω βίντεο. Η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 16MP με διάφραγμα f/1.8 και η δεύτερη κάμερα 24MP με f/1.7 χωρίς να απουσιάζει το AI, αλλά και το PDAF. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3800mAh που είναι μεγάλη για το μικρό πάχος του κινητού (8.4χιλ) σε συνδυασμό με την δεύτερη οθόνη στην πλάτη.

Το Nubia X διαθέτει 2 αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλάγια ώστε να ξεκλειδώνει πιο εύκολα και από τις 2 οθόνης. Τέλος, οι αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλες λειτουργίες (όπως squeeze) όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα. Η βασική έκδοση με 6/64 στην Κίνα θα κοστίζει 473$, 8/128 530$ και το πιο ακριβό με 8/256 602$. Βρείτε το στα γνωστά καταστήματα για αγορά από Κίνα χωρίς τελωνείο στην Ελλάδα.

Asus ZenFone 8 Android