ZTE Nubia Prague S με οθόνη 5.2″ FHD και δυνατή κάμερα

Ακόμα ένα Prague Android smartphone ανακοίνωσε η ZTE με κοινά σημεία στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο ZTE Prague κινητό που είδαμε ήταν το Ιούλιο του 2015. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε το ZTE Nubia Prague S που ανήκει στην κατηγορία των δυνατών mid-range συσκευών.


ZTE Nubia Prague S

Η οθόνη έχει ιδανικό μέγεθος 5.2″ με ανάλυση Full HD και το γυαλί αφής είναι ελαφρώς κυρτό στις άκρες ( 2.5D glass ) για να δώσει πιο ποιοτικό χαρακτήρα στο ZTE Nubia Prague S. Φοράει τον δοκιμασμένο και αξιόπιστο Qualcomm SnapDragon 615 με 8 πυρήνες σε συνδυασμό με 3GB RAM μνήμης και 64GB ROM αποθηκευτικό χώρο που είναι και επεκτάσιμος.ZTE Nubia Prague S

Nubia Prague S – κάμερα

Ευτυχώς όμως για εμάς τους πιο minimal τύπους, θα υπάρχει και πιο οικονομική έκδοση με 2GB RAM και 16GB ROM. Η κύρια κάμερα του ZTE Nubia Prague S έχει φακό 13.0MP με ISOCELL αισθητήρα, μονό led-flash και 5 οπτικούς φακούς ακριβείας. Το smartphone υποστηρίζει και έχει προ-εγκατεστημένη εφαρμογή της ZTE NeoVision 5.2 με το σύστημα διαχείρισης κάμερας Nubian SLR photography system που υπόσχεται σύμφωνα με την εταιρεία. Η μπροστινή selfie κάμερα είναι 8.0MP. Οπότε σίγουρα οι φωτογραφικές ικανότητες του δύσκολα θα απογοητεύσουν.

Ακόμα, το ZTE Nubia Prague S υποστηρίζει την τεχνολογία της ZTE FiT tech, που του χαρίζει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις άκρες της οθόνης για διάφορες λειτουργίες όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video.

Μετράει 148.2 χ 72.5 χ 6.8 χιλιοστά και 135 γραμμάρια βάρος, που δε τα λες ικανοποιητικά αλλά δεν είναι και τόσο χάλια! Δυστυχώς η μπαταρία είναι μόνο 2.200mAh οπότε θα βρεθείτε συχνά με άδεια μπαταρία αν τελικά το επιλέξετε!

ZTE Nubia Prague S – τιμή

Η προ-παραγγελίες για την αγορά της Κίνας έχουν είδη ξεκινήσει και είναι διαθέσιμο σε silver και rose gold. Η τιμή ξεκινάει από τα 365$ και τα πρώτα κομμάτια του ZTE Nubia Prague S θα είναι διαθέσιμα στις 23 Ιανουαρίου.

ZTE Nubia Prague S smartphone

απόπηγή

Asus ZenFone 8 Android