ZTE Blade V8 Mini Hands-On Video και φωτογραφίες με τιμή κάτω από 199€

Μαζί με το ZTE Blade V8 Lite που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, η ZTE παρουσίασε και το ZTE Blade V8 Mini, μια σαφώς πιο αναβαθμισμένη πρόταση με μεταλλικό unibody σχεδιασμό. Έχει παρόμοια εμφάνιση με το μεγάλο της σειράς  ZTE Blade V8 και ξεχωρίζει για την dual-camera που βρίσκεται στην πλάτη του.


https://www.youtube.com/watch?v=juJ6XVW0AKU

ZTE Blade V8 Mini – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το mid-range ZTE Blade V8 Mini φοράει οθόνη τεχνολογίας IPS LCD με διαγώνιο 5″ HD (1280x720p) και στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί o Snapdragon 435 με 8 πυρήνες Cortex-A53 στα 28nm. Διαθέτει RAM 2GB και επεκτάσιμο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 16GB.Το ZTE Blade V8 τροφοδοτείται από την μη-αποσπώμενη μπαταρία τύπου Li-Ion 2800mAh και τρέχει Android Nougat 7.0 με το MiFavor UI της ZTE. Όπως είχε αναφερθεί στον πρόλογο, διαθέτει μεταλλικό unibody σχεδιασμό με μεγάλα περιθώρια δεξιά και αριστερά της οθόνης, με το πάχος του να αγγίζει τα 8,9mm.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ύπαρξης της dual-camera στην πλάτη του ZTE Blade V8 Mini με τον έναν αισθητήρα να έχει ανάλυση 13MP για την λήψη φωτογραφιών. Η ύπαρξη του δεύτερου αισθητήρα 2MP βοηθάει στην λειτουργία του Bokeh, θολώνοντας το φόντο στις φωτογραφίες μας, και το 3D effect επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών από διαφορετικές γωνίες θέασης, ώστε να συντεθεί μια φωτογραφία. Η κάμερα στην πρόσοψη της συσκευής είναι 5Mp με led-flash.

Το ZTE Blade V8 mini αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσα στην άνοιξη, η τιμή όπως μας ενημέρωσαν θα είναι κάτω από τα 200€ και φαντάζει ιδανική.

iPhone