ZTE Blade V8 ανακοινώθηκε με διπλή κάμερα και SD435!

Η σειρά Blade της ZTE ζει και βασιλεύει σχεδόν από όταν τα Android phones αρχικά ήρθαν στην Ελλάδα! Αποτελείται από οικονομικά smartphones με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να δίνει ενημερώσεις στις επόμενες εκδόσεις Android, όπως κάνουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Τουλάχιστον, το ZTE Blade V8 που θα δούμε σε αυτό το άρθρο έρχεται out-of-the-box με την τελευταία έκδοση Android που υπάρχει, δηλαδή Android Nougat 7.0!

zye blade v8


Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.2″ με ανάλυση Full HD και τεχνολογίας IPS. Φυσικά, το γυαλί αφής της οθόνης είναι 2.5d, δηλαδή κάνει μια μικρή καμπύλη για να μην δίνει “κοφτερή” αίσθηση. Το υπόλοιπο σώμα του αποτελείται από μέταλλο και εμφανισιακά είναι ενδιαφέρον κινητό.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι 2 κάμερες του ZTE Blade V8. Η μια είναι 13MP και κάνει όλη τη δουλειά σχεδόν. Η δεύτερη κάμερα στη πλάτη του, έχει αισθητήρα 2MP με σταθερή εστίαση, που βοηθάει στο βάθος και σε 3D φωτογραφήσεις, αλλά και τα πολύ ωραία bokeh effects.

zte blsde v8

Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε ο Qualcomm SnapDragon 435 με 8 πυρήνες Cortex-A53 και, δυστυχώς, παραμένει στα 28nm, αλλά έχει δυνατό GPU τουλάχιστον ( Adreno-505 ). Έχει RAM 3GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32GB. Όπως πλέον και τα πιο πολλά κινητά, έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 2.730mAh. Θα κυκλοφορήσει με Android Nougat 7, με το MiFavor 4.2 από πάνω.

Τιμή ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Φεβρουάριο σε Γερμανία και Ισπανία.

από

Asus ZenFone 8 Android