ZTE Blade A610 Plus, 5.5″ FHD, 4GB RAM, 5.000mAh και τιμή 199 ευρώ!

Το ZTE Blade A610 Plus είναι ακόμα ένα δυνατό κινητό που εστιάζει στα χαρακτηριστικά. Βγήκε ξεκάθαρα για να χτυπήσει τα Xiaomi και, κατά κάποιο τρόπο, τα καταφέρνει. Αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο, είναι σε προσφορά στον Κωτσόβολο με μόλις 199 ευρώ, για άγνωστο χρονικό διάστημα.

ZTE Blade A610 Plus

ZTE Blade A610 Plus χαρακτηριστικά

Έχει μεγάλη οθόνη 5.5″ τεχνολογίας IPS με ανάλυση FullHD, 401ppi και τυπική προστασία scratch resistant. Φοράει τον MediaTek MT6750T με 8 πυρήνες χρονισμένους στο 1.5GHz, που είναι από τα δυνατά mid-range chipset της Κινέζικης MediaTek. Έρχεται με 4GB RAM, 32GB ROM, δέχεται 2 κάρτες SIM, αλλά και MicroSD για επέκταση του χώρου.

Εκτός από την χαμηλή του τιμή γι’αυτά που προσφέρει, έχει και τεράστια μπαταρία 5.000mAh Li-Po που με λογική χρήση αναμένεται να βγάλει 3 μέρες με μια φόρτιση. Έρχεται με Android Marshmallow και, αν κρίνω από τα υπόλοιπα mid-range της εταιρείας, δεν πρόκειται να πάρει ποτέ κανένα update!

Σε γενικές γραμμές, δεν είναι κάτι το “φρέσκο” από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Η κύρια πίσω κάμερα είναι 13MP και η μπροστινή selfie 8MP. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση για αγορά κινητού, έχει Bluetooth 4.0 και GLONASS σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε πλοήγηση.

Στα bonus τεχνικά χαρακτηριστικά θα προσθέσω την μεταλλική κατασκευή, το dual tone LED flash, αλλά και το fingerprint αισθητήρα στην πλάτη.

ZTE Blade A610 Plus
Asus ZenFone 8 Android