ZTE Blade A1: Με δακτυλικό αποτύπωμα και τιμή κάτω από $100

Τα low end τηλέφωνα φαίνεται πως αρέσουν πολύ στη ZTE, μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι συνεχίζει να προσθέτει smartphone σε αυτή την κατηγορία. Νεότερο μέλος το ZTE Blade A1, που έρχεται να προσφέρει ασφάλεια δακτυλικού αποτυπώματος στην κατηγορία τιμής κάτω των $100.

ZTE Blade A1 Pic1

ZTE Blade A1 –  Κατασκευή

Το ZTE Blade A1 είναι ένα μικρό (για τα δεδομένα της εποχής) smartphone με οθόνη στις 5 ίντσες, ενώ παντού κυριαρχεί το γυαλιστερό πλαστικό. Επίσης, τα τρία χαρακτηριστικά κουμπιά πολλών ZTE συσκευών, κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει φυσικά ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν συναντάμε συχνά σε αυτή την κατηγορία χρημάτων.

ZTE Blade A1 – Specs

ZTE Blade A1 Pic2

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ZTE Blade A1 είναι πολύ καλά για την τιμή του και προσφέρουν ένα ικανοποιητικό πακέτο, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την low-end κατηγορία. Επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος MediaTek MT6735 με όλους τους πυρήνες να τρέχουν στο 1,3GHz και έρχεται μαζί με 2GB RAM και 16GB εσωτερικής μνήμης που είναι και επεκτάσιμη μέσω microSD. Η οθόνη των 5″ είναι ανάλυσης 720p ενώ οι κάμερες του ZTE Blade A1 είναι 8 και 13MP. Το πακέτο συμπληρώνεται από μία μπαταρία 2800mAh, ενώ το λογισμικό βασίζεται στο Android Lollipop 5.1. Με τιμή κάτω των $100 το Blade A1 έχει κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή χαρακτηριστικά και μοιάζει μία πολύ καλή value for money πρόταση.

ZTE Blade A1 – Τιμή και διαθεσιμότητα

ZTE Blade A1 Pic3

Το ZTE Blade A1 θα είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικά χρώματα, Smart White, Vibrant Yellow, Dream Green, Cool Blue και Space Grey, ενώ όπως είπαμε η τιμή του θα είναι κάτω από τα $100. Συγκεκριμένα, στην Κίνα θα κοστίζει 599 Yuan, ή αλλιώς, $93 ή €85. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 12 Δεκεμβρίου στην Κίνα. Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για κυκλοφορία του στην Ευρώπη, αλλά δεδομένου του ιστορικού της ZTE, πιθανολογούμε πως θα δούμε το Blade A1 στην Ευρωπαϊκή και πιθανώς Ελληνική αγορά στο μέλλον, σε τι τιμή όμως δεν ξέρουμε.

πηγή (στα Κινέζικα) | από

Sony