Η ναυαρχίδα της ZTE Axon 10 Pro αναβαθμίζεται σε Android 10

Μπορεί η ZTE να έχει χάσει μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει δυνατή παρουσία στην Κίνα όπου βρίσκεται η έδρα. Το ZTE Axon 10 Pro είναι το καλύτερο κινητό της εταιρίας και δεν έχει να ζηλέψει πολλά ακόμα και από τα καλύτερα flagship killer της παγκόσμιας αγοράς. Δυστυχώς οι Ελληνικές εταιρίες προσπαθούν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού με το Xiaomi Mi Note 10 διότι προσφέρει μεγάλο περιθώριο κέρδους.

ZTE Axon 10 Pro Android 10

Κυκλοφόρησε αρχές του 2019 με οθόνη FHD 6.47″ τεχνολογίας OLED και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη. Φοράει τον SnapDragon 855 και παρόλο την όμορφη και λεπτή σχεδίαση με μεγάλες καμπύλες έχει μπαταρία 4000mAh. Όταν κυκλοφόρησε το ZTE Axon 10 Pro φορούσε Android 9 αλλά μόλις εχθές ξεκίνησε επίσημα η αναβάθμισή του σε Android 10 και MiFavor 10.

Εκτός από τις προσθήκες και βελτιώσεις που προσφέρει το Android 10 υπάρχουν και πολλές από την ZTE. Όπως η υποστήριξη για dark mode, λειτουργία SOS για ώρα ανάγκης, βελτιωμένο διαχωρισμό οθόνης και πολλές νέες λειτουργίες ακόμα. Η αναβάθμιση μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Κίνας. Τα ZTE Axon 10 Pro με global rom σίγουρα θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.

Μην ξεχνάς, πριν τις αγορές σου από το Banggood της Κίνας ή και άλλα καταστήματα να διαβάζεις τον οδηγό για αποφυγή τελωνείου.

Asus ZenFone 8 Android