Ποια Zopo θα αναβαθμιστούν σε Android Lollipop;

Οι μέρες περνάνε και το Android Lollipop 5 έχει ήδη αρχίσει να γίνεται απαραίτητη προϋπόθεση, αν θέλουμε να κάνουμε έξυπνη και ψαγμένη αγορά smartphone ή και tablet. Ήδη, πολλές εταιρείες έχουν αναβαθμίσει ακόμα και μοντέλα 2 ετών σε Lollipop, για να μην μιλήσω για το Nexus 4 που πήρε 5.1 και είναι συσκευή του 2012 και σε μερικούς μήνες κλείνει τριετία!

Κάπως έτσι λοιπόν, πριν μερικές εβδομάδες, η Zopo ανακοίνωσε ποια smartphones της θα αναβαθμίσει σε Lollipop, δυστυχώς στη λίστα δεν υπάρχουν παλιά μοντέλα όπως Zopo ZP700, που αρκετοί Έλληνες έχουν.

Zopo & Android Lollipop update

Τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν είναι το Zopo ZP920, ZP720 και ZP530 που είναι τα καινούργια της mid-range αλλά και ναυαρχίδες, όλα με 64-bit SoC. Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή από μια εταιρεία όπως η Zopo δε σημαίνει τίποτα. Πολλοί Κινέζοι μας υποσχέθηκαν stable update σε Lollipop από Ιανουάριο και ακόμα και σήμερα βρίσκονται σε beta στάδιο.

Παρόλα αυτά, η Zopo μαζί με την iOcean είναι από τις μικρές εταιρείες που έχουν αξιόπιστο development team και θέλουμε να πιστεύουμε πως σύντομα θα δούμε Lollipop έστω για τα smartphone που αναφέρθηκαν.

zopo lollipop

πηγή

Asus ZenFone 8 Android