Ένα από τα καλύτερα αμυντικά παιχνίδια με zombies για Android

Παιχνίδια με zombies στο Android υπάρχουν πολλά, αλλά ελάχιστα είναι αυτά που αξίζουν. Σήμερα, για εφαρμογή της ημέρας θα δούμε ίσως το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι με zombies που πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι το μοναδικό παιχνίδι για Android που έχει καταφέρει να με καθηλώσει σε μια οθόνη για πάνω από μια ώρα.

εφαρμογή της ημέρας

Ο σκοπός είναι να καταφέρεις να αμυνθείς, ώστε να μην σκοτώσουν τους παίκτες σου τα zombies. Δεν είναι όμως όσο βαρετό ακούγεται. Έχεις τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να βγάλεις άμυνα, που το κάνει σχεδόν παιχνίδι στρατηγικής! Υπάρχουν διάφοροι τύποι παικτών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, με διαφορετικά όπλα και δυνατότητες.

android δωρεάν παιχνίδι zombie

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Android game είναι ο “χασάπης” που πετάει κρέας στα zombies, ώστε να τα ξεγελάσει και να κερδίσουν σημαντικό χρόνο οι συμπαίκτες του για να τα σκοτώσουν. Ο παίκτης που έχει ως όπλο καλάσνικοφ, έχει τη δυνατότητα να πετάει αυτοσχέδιες μολότοφ και να κλείνει προσωρινά τα μονοπάτια των zombies.

android δωρεάν παιχνίδι zombie

Όσο παίζεις, μαζεύεις χρήματα για άπειρες αναβαθμίσεις όπως tanks, αυτόματα πολυβόλα και πολλά άλλα. Φυσικά, δεν τελειώνει εδώ! Αν τα zombies πλησιάζουν, μπορείς να μετακινήσεις τους παίκτες σε διαφορετικές αμυντικές θέσεις, σαν να ήταν παιχνίδι FPS. Τα γραφικά είναι αρκετά ωραία και υπάρχει ποικιλία στις πίστες, ώστε να μην βαρεθείς έτσι εύκολα. Σίγουρα ένα από τα πιο καθηλωτικά παιχνίδια για Android που έχω παίξει.

Βρείτε το εδώ.

Asus ZenFone 8 Android