Το Zenfone 8 της Asus ξεπέρασε το Galaxy S21 στις δοκιμασίες του DxOMark

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το Asus Zenfone 8 της Asus είναι μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Ειδικά στην περίπτωση που κάποιος προτιμά τις πιο μαζεμένες συσκευές, η ναυαρχίδα της Asus μοιάζει μονόδορομος. Το DxOMark η γνωστή ιστοσελίδα αξιολόγησης φωτογραφικών επιδόσεων, ήρθε να επιβεβαιώσει την υπεροχή του Zenfone 8 σε ακόμη έναν τομέα.

asus zenfone 8 dxomark

Η συσκευή της Asus κατάφερε να συγκεντρώσει τους 126 βαθμούς στον τομέα των φωτογραφικών. Αυτή του η επίδοση το τοποθετεί μπροστά από το Galaxy S21 της Samsung (123 βαθμοί) και λίγο πίσω από το iPhone 12 Mini (132) και το Pixel 5 (129). Παρόμοια είναι και η κατάταξη στον τομέα του βίντεο, με το Zenfone 8 να λαμβάνει 108 βαθμούς, έναντι 101 του Galaxy S1, 107 του Pixel 5, με το iPhone να είναι στους 112. Ο μόνος τομείς που το Zenfone 8 δείχνει να «υπολείπεται» των ανταγωνιστών του είναι αυτός του Zoom, και συγκεκριμένα της ultrawide κάμεράς του, καθώς η κύρια κάμερά του τα πάει περίφημα και σε αυτόν τον τομέα.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή του, κάνουν το Zenfone 8 την εύκολη επιλογή, έναντι των υπόλοιπων ναυαρχίδων. Θυμίζουμε πως αυτό έρχεται εξοπλισμένο με τον κορυφαίο Snapdragon 888 της Qualcom, και μία υπέροχη Super AMOLED οθόνη 5,9″ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz!

I can only show you the door...