Το Zenfone 8 της Asus ξεπέρασε το Galaxy S21 στις δοκιμασίες του DxOMark

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το Asus Zenfone 8 της Asus είναι μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Ειδικά στην περίπτωση που κάποιος προτιμά τις πιο μαζεμένες συσκευές, η ναυαρχίδα της Asus μοιάζει μονόδορομος. Το DxOMark η γνωστή ιστοσελίδα αξιολόγησης φωτογραφικών επιδόσεων, ήρθε να επιβεβαιώσει την υπεροχή του Zenfone 8 σε ακόμη έναν τομέα.

asus zenfone 8 dxomark

Η συσκευή της Asus κατάφερε να συγκεντρώσει τους 126 βαθμούς στον τομέα των φωτογραφικών. Αυτή του η επίδοση το τοποθετεί μπροστά από το Galaxy S21 της Samsung (123 βαθμοί) και λίγο πίσω από το iPhone 12 Mini (132) και το Pixel 5 (129). Παρόμοια είναι και η κατάταξη στον τομέα του βίντεο, με το Zenfone 8 να λαμβάνει 108 βαθμούς, έναντι 101 του Galaxy S1, 107 του Pixel 5, με το iPhone να είναι στους 112. Ο μόνος τομείς που το Zenfone 8 δείχνει να «υπολείπεται» των ανταγωνιστών του είναι αυτός του Zoom, και συγκεκριμένα της ultrawide κάμεράς του, καθώς η κύρια κάμερά του τα πάει περίφημα και σε αυτόν τον τομέα.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή του, κάνουν το Zenfone 8 την εύκολη επιλογή, έναντι των υπόλοιπων ναυαρχίδων. Θυμίζουμε πως αυτό έρχεται εξοπλισμένο με τον κορυφαίο Snapdragon 888 της Qualcom, και μία υπέροχη Super AMOLED οθόνη 5,9″ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz!

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.