Η Asus δεν ξεχνά, φέρνει Android 12 σε συσκευή του 2020

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του Zenfone 7 και Zenfone 7 Pro καθώς η Asus δεν τους ξέχασε. Η εταιρία ξεκίνησε τη διάθεση της Android 12 ενημέρωσης για τις δύο συσκευές από το 2020.

zenfone 7 pro

Όπως συμβαίνει πάντα, η ενημέρωση διατίθεται σταδιακά στους κατόχους των συσκευών. Αυτοί μπορούν να ψάξουν και χειροκίνητα για την ενημέρωση, μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Αν είναι τυχεροί η ενημέρωση θα εμφανιστεί. Ο κωδικός του Android 12 update των Zenfone 7 είναι 31.0210.0210.250. Η νέα αναβάθμιση φέρει όλα τα νέα «καλούδια» της Google αλλά ταυτόχρονα η Asus έχει ενημερώσει και κάποιες δικές στις εφαρμογές. Παράλληλα, έχουν προστεθεί νέα animation, ενώ σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στη μπάρα ειδοποιήσεων και στα Quick Settings. Αναλυτικά η λίστα των αλλαγών που φέρει το Android 12 update των Zenfone 7 βρίσκεται στο επίσημο φόρουμ της εταιρίας.

Κλασικά, εμείς θα προτείνουμε να αναμένετε λίγες ημέρες πριν εγκαταστήσετε τη νέα ενημέρωση για να σιγουρευτούμε πως δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και bugs. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό που η Asus στηρίζει τις συσκευές της, καθώς θυμίζουμε πως η σειρά Zenfone 8 έχει ήδη πάρει την αντίστοιχη αναβάθμιση.

I can only show you the door...