Zaful Ελλάδα – Ρούχα και μαγιό χωρίς τελωνείο; [οδηγός]

Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανταγωνιστές του Zaful και τις εκατοντάδες χαμένες παραγγελίες, ήταν καιρός να βρούμε μία εναλλακτική στο TechValue ως οι πραγματικοί ειδικοί στις online αγορές. Το Zaful ανήκει στα κορυφαία καταστήματα από την Κίνα που διαθέτει ρούχα σε λογικές τιμές, καλή ποιότητα, αλλά και “έξυπνη” μέθοδο αποστολής για όλη την Ευρώπη και επομένως την Ελλάδα.

Το Zaful προσφέρει μεγάλη ποικιλία σχεδόν σε κάθε κατηγορία που μία γυναίκα μπορεί να φανταστεί όπως μαγιό, φορέματα, φούτερ και όχι μόνο. Δυστυχώς όμως οι χρεώσεις εκτελωνισμού και το ΦΠΑ που πλέον ισχύει ακόμα και αγαθά μικρότερης αξίας των 22€, τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν συμφέρει οι αγορά ρούχων από το εξωτερικό. Γι’ αυτό ακριβώς το Zaful είναι ένα από τα ελάχιστα καταστήματα που έχουν φροντίσει γι’ αυτό! Απλά φρόντισε να ακολουθείς αυτό τον οδηγό πριν κάθε αγορά ώστε να ενημερώνεσαι για τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

Zaful.

Zaful Ρούχα Ελλάδα

Πώς παραγγέλνουμε από το zaful σωστά;

  1. Aν δεν έχεις λογαριασμό δημιούργησε έναν ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι εύκολα τις παραγγελίες σου, αλλά και το ιστορικό αυτών.
  2. Πριν κάθε αγορά από το zaful να μπαίνεις πάντα από αυτό το link που είναι για την Ευρώπη. Μπορείς να αποθηκεύσεις στα αγαπημένα αυτό link, αλλά προτείνω πριν κάθε αγορά να διαβάζεις τον οδηγό μας για τυχόν αλλαγές ή ενημερώσεις σε αυτόν. Ότι ισχύει τώρα μπορεί σε 2 μήνες να έχει αλλάξει.
  3. Καλό θα είναι οι αγορές ρούχων να γίνονται από PC ή laptop ώστε να βλέπεις καλύτερα τις εικόνες, αλλά και τις αξιολογήσεις. Δεν βιαζόμαστε και δίνουμε πάντα προσοχή στο μεγεθολόγιο για αποφυγή λαθών.
  4. Πριν την ολοκλήρωση της αγοράς κοιτάμε πάντα την αρχική σελίδα του zaful για εκπτωτικά κουπόνια!
  5. Στο checkout δεν επιλέγουμε ποτέ το “Shipping insurance” γιατί μας παρέχει καλύτερο και μάλιστα δωρεάν το PayPal. Οπότε η καλύτερη και πιο έξυπνη μέθοδος πληρωμής είναι το PayPal. Τι είναι το PayPal;

Zaful & Τελωνείο

Ευτυχώς για εμάς το Zaful διαθέτει αποθήκη στην Ευρώπη με μία από αυτές να βρίσκεται στο Βέλγιο. Αυτό σημαίνει πως οι παραγγελίες δεν περνάνε τελωνείο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθείς τα βήματα του οδηγού πριν κάθε παραγγελία. Έτσι θα είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά, καθώς όσο πιο συχνά μπορούμε θα ανανεώνουμε αυτό τον οδηγό. Οι υπερσύνδεσμοι στο άρθρο είναι affiliate.

Asus ZenFone 8 Android