Ξέχνα το Vanced: Δες Youtube στο Android χωρίς διαφημίσεις δωρεάν!

Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες, η Google απειλώντας με νομικές ενέργειες την ομάδα του Youtube Vanced, προανήγγελλε ουσιαστικά το τέλος του, Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε λίγο αργότερα από την ομάδα, η οποία ανέφερε ότι για νομικούς λόγους η ανάπτυξης της εφαρμογής σταματά οριστικά. Για όσους δεν γνωρίζουν, το YouTube Vanced ήταν μία modded εφαρμογή του YouTube η οποία ανάμεσα σε άλλα επέτρεπε την αναπαραγωγή βίντεο χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής Vanced, ενεργοποιούνταν η αναπαραγωγή βίντεο στο background, χωρίς να απαιτείται συνδρομή στο YouTube Premium.

Βρες εδώ δωρεάν όλα τα Ελληνικά κανάλια σε λίστα!

post

Tο εν λόγω άρθρο ασχολείται συνοπτικά με ορισμένες εναλλακτικές στο Android. Πάμε να τις δούμε:

Newpipe: Μπλοκάρει διαφημίσεις στο Youtube, υποστηρίζει κατέβασμα των video και αναπαραγωγή στο παρασκήνιο μεταξύ άλλων. Δεν είναι διαθέσιμο στο Google Play Store, μπορείς όμως να το βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής

Skytube: Μια ακόμη open source εφαρμογή για το Youtube. Όπως και το Newpipe, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις video στο Youtube δωρεάν, ενώ δεν απουσιάζει και η επιλογή να κατεβάσεις το περιεχόμενο που θέλεις. Δεν υποστηρίζει τη σύνδεση σε λογαριασμό, βέβαια δεν απουσιάζουν συνδρομές σε κανάλια, ανάγνωση σχολίων, αγαπημένα και πολλές άλλες λειτουργίες.

LibreTube: Είναι ένα open source front end για το Youtube σε beta προς το παρόν. Μπορείς να βρεις τα σχετικά APKs στο github.

Firefox στο Android με το uBlock Origin: Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Firefox στο Android είναι ότι είναι από τους λίγους που υποστηρίζουν extensions, με ένα από τα πιο χρήσιμα να είναι το Ublock Origin, το οποίο θα μπλοκάρει τις διαφημίσεις απευθείας μόλις φορτώσεις το Youtube.

Android