Το Xperia 1 II θα κοστίζει €1199 στην Ευρωπαϊκή αγορά

Όχι και τόσο ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της Sony και της σειράς Xperia, αφού η το Xperia 1 II θα έρθει στην Ευρωπαϊκή αγορά σε ιδιαίτερα τσουχτερή τιμή. Πιο συγκεκριμένα η συσκευή της ιαπωνικής εταιρίας που είχε παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο στην MWC, θα έρθει στα μέρη μας στην τιμή των €1199. Αντίστοιχα υψηλή είναι και η τιμή στις ΗΠΑ, εκεί όπου η συσκευή θα κοστίζει $1199.

Xperia 1 II

Οι προπαραγγελίες, για την αγορά των ΗΠΑ θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και όσοι προ-αγοράσουν την συσκευή της Sony μέχρι τις 28 του ίδιου μήνα θα λάβουν εντελώς δωρεάν τα Sony WF-1000XM3 true wireless earbuds με active noise cancellation. Για την ώρα δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια αντίστοιχη κίνηση για την Ευρωπαϊκή αγορά, όπου η πώληση της συσκευής στην Γερμανία θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου.

Πολύ ακριβό το Sony χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γι’αυτό ακριβώς βρες εδώ τα καλύτερα κινητά σε λίστα με τα μειονεκτήματα τους!

Τα δυσάρεστα νέα δεν σταματούν εδώ, αφού όπως έγινε γνωστό η έκδοση του Xperia 1 II που προορίζεται για την αμερικανική αγορά δεν θα φέρει υποστήριξή για 5G δίκτυα, όπως συμβαίνει με την αντίστοιχη έκδοση για την αγορά της Ιαπωνίας. Η παραπάνω κίνηση κάνει το Xperia 1 II μία από τις ακριβότερες μη-5G συσκευές. Μέχρι στιγμής αν αυτός ο περιορισμός θα μπορεί να αρθεί αν φλασάρουμε κάποια ROM από άλλη περιοχή. Ευτυχώς η έκδοση της συσκευής που προορίζεται για Ευρώπη δεν θα έχει αντίστοιχο περιορισμό.

Θυμίζουμε πως η συσκευή έρχεται με AMOLED οθόνη 6.4 ιντσών, ανάλυσης 1644 x 3840. Στο εσωτερικό της βρίσκεται ο Snapdragon 865, μαζί με 8GB μνήμης RAM. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στον τομέα της κάμερας, αφού η συσκευή διαθέτει τρεις 12MP αισθητήρες στο πίσω μέρος της. Ο ένας είναι η κύρια κάμερα της, ο δεύτερος είναι τηλεφακός με 3x οπτικό zoom, ενώ ο τρίτος αναλαμβάνει τις ultrawide λήψεις. Τέλος, η συσκευή διαθέτει ToF sensor και 8MP selfie κάμερα.

OnePlus Nord Android