Xiaomi Redmi 4, οι πρώτες εικόνες διαρρέουν

Το Redmi 3 που είδαμε πέρυσι είναι ακόμα και τώρα μια πολύ καλή πρόταση για αγορά smartphone από τη Κίνα. Ειδικά να είστε υπέρ των κινητών με οθόνη 5″ τότε είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε με κόστος περίπου 120€ και ανταγωνίζεται με άνεση mid-range με κόστος μέχρι και 300€. Στο άρθρο αυτό όμως θα ασχοληθούμε με το μη ανακοινωμένο Xiaomi Redmi 4.

Xiaomi Redmi 4


Xiaomi Redmi 4

Οι εικόνες που διέρρευσαν είναι οι πρώτες που βγαίνουν στην επιφάνεια και αν όντως είναι το Redmi 4 τότε ο σχεδιασμός αποκαλύπτεται πλήρως. Οι γραμμές αλλά και η τοποθέτηση της κάμερας είναι ίδια με αυτή του Note 3.

Η οθόνη θα παραμείνει 5″ και με βρίσκουν σύμφωνο σε αυτό. Το καλύτερο από όλα είναι πως φημολογείται πως η οθόνη φέτος θα είναι Full HD και όχι HD όπως είδαμε στο προηγούμενο Redmi 3. Θετικό ακόμα πως το μεταλλικό σώμα φαίνεται να παραμένει στο Xiaomi Redmi 4 και θα έχουμε και φέτος ένα δυνατό σύνολο όπως όλα δείχνουν.

Xiaomi Redmi4

Το καλό όμως δεν σταματάει εδώ, γιατί μάλλον θα φοράει τον SnapDragon 625. Το οποίο αποτελεί το πρώτο mid-range chipset της Qualcomm κατασκευασμένο στα 14nm ( νανόμετρα ). Τα υπόλοιπα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα παραμείνουν τα ίδια σχεδόν και αναμένουμε νέες πληροφορίες και από το τομέα της κάμερας.

Redmi4

Xiaomi Redmi 4

από πηγή

Asus ZenFone 8 Android