Xiaomi Redmi Pro ήρθε με οθόνη 5.5″ FHD OLED!

Το πιο δυνατό Redmi ανακοινώθηκε και δικαίως έχει προκαλέσει “θόρυβο”, όπως γίνεται και με τα πιο πολλά smartphones της Xiaomi. Πολλά από τα τεχνικά του ήταν σχεδόν αναμενόμενα εκτός από 1, την οθόνη! Με έκπληξη διάβασα στην ανακοίνωση πως η οθόνη του Xiaomi Redmi Pro είναι τεχνολογίας OLED! Ας το δούμε λίγο πιο προσεκτικά.

Xiaomi Redmi Pro


Xiaomi Redmi Pro

Η οθόνη παρέμεινε σταθερά στις 5.5″, έχει ανάλυση FullHD και είναι υπέροχο το γεγονός πως είναι τεχνολογίας OLED. Στον πυρήνα του Xiaomi Redmi Pro smartphone υπάρχει ο δυνατός Helio X25 με 10 πυρήνες, 4GB RAM και 64/128GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Η RAM είναι LPDDR3 και το chipset κατασκευασμένο στα 20nm, φυσικά αυτά τα 2 δεν αναφέρονται πουθενά… Με ευκολία όμως θα τα προσπεράσουμε όταν μάθουμε την τιμή του!

Η μπαταρία του Xiaomi Redmi Pro έχει χωρητικότητα πρότυπο 4050mAm, που εδώ και χρόνια οι πιο μεγάλοι κατασκευαστές θα έπρεπε να ακολουθούν. Η βασική κάμερά του έχει αισθητήρα 13MP, αλλά υπάρχει και μια δεύτερη κάμερα στα 5MP που λειτουργεί ως depth sensor και η selfie στα 5MP. Στις φωτογραφικές ικανότητες του κινητού έχει γίνει ιδιαίτερο focus και η εταιρεία υποστηρίζει πως το Redmi Pro παράγει φωτογραφίες με ποιότητα όπως και μια DSLR.

Xiaomi Redmi Pro

Με τις διαστάσεις πάντα είμαι αυστηρός, το Xiaomi Redmi Pro μετράει 151.5 x 76.2 x 8.15. Δεν είναι απαράδεκτες, όπως χαρακτηρίζω συνήθως πολλά smartphones, αλλά θα μπορούσαν να είναι πιο μικρές. Ακόμα, έχει fingerprint αισθητήρα και συνδεσιμότητα USB Type-C. Δέχεται 2 κάρτες SIM και δουλεύει με δίκτυα VoLTE.

Η πιο οικονομική έκδοση του Xiaomi Redmi Pro θα φοράει Helio X20, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο με κόστος 225$. Για τα πιο μεγάλα μοντέλα με τον Helio 25 οι τιμές θα ξεκινάνε από 300$. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου για την αγορά της Κίνας.

Xiaomi Redmi Pro

από | πηγή

Asus ZenFone 8 Android