Xiaomi Redmi Note 4 θα έρθει Ελλάδα και αυτό στα 249€!

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί, έτσι και έγινε. Το Xiaomi Redmi Note 4 παρουσιάστηκε από την εταιρεία στις 25 Αυγούστου 2016. Ο value for money χαρακτήρας παραμένει και φέτος, μάλιστα είναι ακόμα πιο δυνατός και ανταγωνιστικός. Όπως και το Redmi Note 3, έτσι και το Note 4 έχει ένα δυνατό σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών, κρατώντας την τιμή εκεί που πρέπει.

Ότι και να πω για τα κινητά της Xiaomi είναι λίγο, είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές οικονομικού κινητού που μπορείτε να κάνετε. Μη ξεχνάτε όμως ακόμα και τα αυτά έχουν μειονεκτήματα όπως η έλλειψη προστασίας gorilla glass. Στην Ελλάδα καταστήματα που επισκευάζουν σπασμένα xiaomi έχουν πλουτίσει καλώς ή κακώς.

xiaomi redmi note4


Έρχεται Ελλάδα το Redmi Note 4!

10 Φεβρουαρίου 2017 – Αριστειδόπουλος

Όπως σας ανακοινώσαμε στις 9/2/2017 αποκλειστικά εδώ, στο TechValue, το Redmi 4 Pro ( με οθόνη 5″ ) θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά. Δεν θα έρθει όμως μόνο του αφού θα το συνοδεύει ο μεγάλος του αδερφίς Xiaomi Redmi Note 4, MediaTek Edition. Πρόκειται για το μοντέλο με τα 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Όπως έγινε με τη σειρά redmi 4 έτσι και η σειρά 4 θα κυκλοφορήσει στα ίδια καταστήματα.

Η τιμή του θα είναι 249€ και για ακόμα μια φορά πρόκειται για αποκλειστική πληροφορία που σε μερικές μέρες θα επιβεβαιωθεί. Καλό είναι σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω πως το e-shop είχε βάλει το ίδιο κινητό σε προσφορά για 7 μέρες στα 199€. Για ακόμα μια φορά την δήθεν επίσημη εισαγωγή θα αναλάβει η InfoQuest. Γράφω δήθεν γιατί η Xiaomi δεν έχει παραδεχτεί καμία επίσημη κυκλοφορία των smartphone της στην Ελλάδα.


Xiaomi Redmi Note 4 ( SnapDragon Edition )

19 Ιανουαρίου 2017 – Αριστειδόπουλος

Το καλοκαίρι του 2016 ανακοινώθηκε το πρώτο Redmi Note 4 με MediaTek και τώρα όπως μας έχει μάθει η Xiaomi ανακοίνωσε ξανά το ίδιο μοντέλο αλλά με SnapDragon. Πιο συγκεκριμένα τον SnapDragon 625 που είναι αρκετά πιο αποτελεσματικό σαν σύνολο σε σύγκριση με το mediatek μοντέλο.

Το νέο λοιπόν Xiaomi Redmi Note 4 με snapdragon θα βγαίνει σε 3 εκδόσεις με την πιο οικονομική να ξεκινάει από τα μόλις 146$ προσφέροντας 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Συνεχίζουμε με 3GB RAM / 32GB ROM με κόστος 161$ και τέλος το πιο δυνατό ακριβό στα 190$ με 4GB RAM και 64GB χώρο.

Το σώμα του παραμένει ενιαίο από αλουμίνιο με 2.5D ( κυρτό ) για το γυαλί αφής στην πρόσοψη. Η οθόνη είναι 5.5″ 1080p και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια. Η μεγάλη αλλαγή έγινε στο Chipset, ως γνωστόν τα chipset της Qualcomm είναι πιο αξιόπιστα και ο GPS δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην Ελλάδα.

Μια τελευταία διαφορά θα είναι το λογισμικό όπου το Note 4 snapdragon θα έρχεται με Android Nougat.

xiaomi redmi note 4

από


Xiaomi Redmi Note 4 ( MediaTek Edition )

25 Αυγούστου 2016 – Αριστειδόπουλος

Η Xiaomi φέτος δεν θέλησε να ρισκάρει, συνέχισε με την δοκιμασμένη πετυχημένη συνταγή. Το σώμα παραμένει σχεδόν το ίδιο, με ελάχιστες διαφορές. Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα βρείτε στο κομμάτι της σχεδίασης του Remi Note 4 είναι το κυρτό γυαλί αφής 2.5d, που σίγουρα θα του χαρίσει πιο ποιοτικό κράτημα.

redmi note 4

Αυτή τη φορά, το Xiaomi Redmi Note 4 φοράει τον MediaTek Helio X20 στα 20nm με 8 πυρήνες Cortex-A53 και 2 πιο δυνατούς Cortex-A72. Δυστυχώς, η μνήμη και φέτος θα παραμείνει LPDDR3 και όχι 4, όπως ιδανικά θα ήθελα, αλλά δεν είναι μειονέκτημα. Η RAM θα ξεκινάει από 2GB σε συνδυασμό με 16GB ROM για την έκδοση με την πιο χαμηλή τιμή. Θα βγαίνει σε ακόμα μια έκδοση, με 3GB RAM και 64GB ROM, η οποία και θα είναι η πιο ακριβή και premium έκδοση του Redmi Note 4.

xiaomi redmi note 4

Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.5″ IPS και ανάλυση Full HD. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να δούμε σχετικά με την οθόνη. Η μπαταρία έχει μεγαλώσει ελαφρώς και μετρά 4.100mAh, που μπορεί να δεχτεί έως και 2Α. Μαζί με τη μπαταρία, όμως, το Xiaomi Redmi Note 4 έγινε και πιο βαρύ και ζυγίζει 175 γραμμάρια. Φοράει Android Marshmallow 6.0 με MIUI 8 και βγαίνει σε 3 χρώματα: ασημένιο, χρυσό και μαύρο.

xiaomi redmi note4 χρωματα

Για την κάμερα δεν έχει γίνει γνωστό πιο μοντέλο φοράει. Έχει αισθητήρα 13MP με διάφραγμα F/2.0 και δυνατότητα καταγραφής video σε 30fps για HD/FHD και slow motion στα 120fps με ανάλυση HD. Η selfie είναι 5MP με δυνατότητα καταγραφής video σε FHD.

note 4 xiaomi

[alert-success]

Το Xiaomi Redmi Note 4 μπορεί να μη με συγκίνησε ιδιαίτερα, αλλά στο θέμα της τιμολόγησης είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Η αρχική τιμή του για το βασικό μοντέλο ξεκινάει από 135$ και φτάνει έως και τα 180$ για την έκδοση με τα 3GB RAM. Στις 25 Αυγούστου, η τιμή για pre-orders από re-sellers για το βασικό μοντέλο έχει ήδη διαμορφωθεί στα 178$, που είναι μια πολύ καλή αρχή!

[/alert-success]

xiaomi redmi note 4

από

Asus ZenFone 8 Android