Ανακοινώθηκε το Xiaomi Redmi Note 8T με 2 Gorilla Glass 5, προστασία Splash Resistance και 150€!

Το νέο και μάλλον τελευταίο κινητό τηλέφωνο της σειράς Note 8 ανακοινώθηκε με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για το Xiaomi Redmi Note 8T που εστιάζει πιο πολύ στην συνολική ποιότητα της συσκευής δίνοντας προσοχή ακόμα και στις λεπτομέρειες. Η πιο οικονομική του έκδοση είναι το Redmi Note 8.

Xiaomi Redmi Note 8T

Το Xiaomi Redmi Note 8T καταρχάς όπως άφησε να εννοηθεί η εταιρία κατά την ανακοίνωση προορίζεται για την αγορά της Ευρώπης. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Xiaomi να εστιάζει τόσο πολύ σε αυτήν πράγμα που μόνο θετικό μπορεί να είναι για εμάς στην Ελλάδα. Πάμε να το γνωρίσουμε και να δούμε πως κατάφερε να ξεχωρίσει.

Πώς ξεχώρισε;

Έχει οθόνη IPS 6.3″ FHD+ το οποίο σημαίνει πως στη πλάτη υπάρχει ο παραδοσιακός fingerprint αισθητήρας. Η οθόνη, αλλά και η πλάτη προστατεύονται από Gorilla Glass 5, κάτι που κανένας ανταγωνιστής του δεν έχει και είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Το κομμάτι της προστασίας όμως δεν τελειώνει εδώ αφού παρέχει και τυπική προστασία κατά του νερού (splash resistant) με nano coating.

Xiaomi Redmi Note 8T

Από φωτογραφικές δυνατότητες όπως φαίνεται δεν θα υστερεί αφού έχει βασικό αισθητήρα 48MP με εντυπωσιακό διάφραγμα για συσκευή μεσαίας κατηγορίας f/1.6. Συνολικά στη πλάτη έχει 4 κάμερες για πολύ κοντινά πλάνα (macro), μία ευρυγώνια και τέλος μία για βάθος πεδίου. Σημαντική βελτίωση έχει υποστεί η ποιότητα, αλλά και η ένταση του ήχου.

Η μπαταρία έχει μεγάλη χωρητικότητα 4000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 18W. Σε συνδυασμό με τον SnapDragon 665 η αποδοτική αυτονομία είναι δεδομένη. Ο γρήγορος φορτιστής συμπεριλαμβάνεται στο κουτί σε αντίθεση με το iPhone 11 (χαρακτηριστικά) που δεν έχει και κοστίζει 700€… Τέλος, τα πηγαίνει πολύ καλά και στις μικρές λεπτομέρειες αφού έχει NFC, καλή selfie, θύρα jack, αλλά και glonass για πιο καλή πλοήγηση.

Xiaomi Redmi Note 8T τιμή

Εκτιμάται πως για αγορά από Κίνα η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει περίπου 150€. Μία άκρως ανταγωνιστική τιμή γι’ αυτά που προσφέρει. Σχετικά με τη διαθεσιμότητα αναφέρθηκαν Ευρωπαϊκές χώρες με αρχική τιμή τα 199€ χωρίς όμως να γίνει καμία αναφορά στην Ελλάδα.

Asus ZenFone 8 Android