Xiaomi Redmi Note 7 – Μάπα το καρπούζι vol3

Μπορεί το Xiaomi Redmi Note 7 να είναι ένα άκρως δυνατό value for money κινητό τηλέφωνο χωρίς σχεδόν καθόλου ανταγωνισμό γύρο του, αλλά δεν είναι όσο γερό μας έλεγαν. Θα μου πεις λογικό είναι ένα τόσο οικονομικό κινητό που προσφέρει τόσα πολλά να σπάσει στα 2!

Το Redmi Note 7 είναι πλέον παλιό, βρες τα καλύτερα κινητά εδώ.

Redmi Note 7

Βέβαια η Nokia μπορεί να διαφωνήσει, αφού τα κινητά της με κόστος ακόμα και 100€ δεν θα σπάσουν στα 2 όπως εξάλλου έχει αποδειχθεί. Το πρόβλημα με το Redmi Note 7 είναι ότι η ίδια η εταιρεία επέμενε να ανεβάζει συνέχεια βίντεο υποδεικνύοντας το πόσο γερό είναι το Redmi Note 7 που τελικά ήταν να είχαμε να λέγαμε. Καρπούζια Made In China?

Είχαμε δει επίσημα βίντεο με το Note 7 να σπάει καρπούζια, καρύδια και άλλα “σκληρά” αντικείμενα και στη πράξη δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία το bend test αφήνοντας πολλά ερωτηματικά… Φυσικά παραμένει ένα δυνατό TechValue κινητό και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, αλλά είναι άκρως απογοητευτικό μία εταιρεία όπως η Xiaomi να κοροϊδεύει έτσι το κοινό της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η συγκεκριμένη δοκιμασία είχε ανέβει νωρίτερα στο YouTube δεν θα είχε κάνει τις πωλήσεις που έχει τώρα. Το Xiaomi Redmi Note 7 όμως για όποιον κυνηγάει τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ότι καλύτερο μπορεί να επιλέξει.

Asus ZenFone 8 Android