Το Xiaomi Redmi Note 5A αναβαθμίζεται σε Android Nougat 7.1.2

To Redmi Note 5A ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2017 και η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα το φανατικό κοινό. Αυτό γιατί, η τιμή είναι πολύ κοντά με το αρκετά πιο δυνατό και αξιόλογο Xiaomi Note 4X. Παρόλα αυτά όμως, είναι μια καλή ανταγωνιστική πρόταση για αγορά μόνο από Κίνα. Φοράει τον SnapDragon 425 και έρχεται με μπαταρία 3.080mAh.

[content-egg-block template=offers_list]

Η Xiaomi όμως είναι γνωστό πως αναβαθμίζει ακόμα και τα πιο οικονομικά της κινητά, κυρίως σε νεότερες εκδόσεις MIUI. Κάπως έτσι λοιπόν, αναβάθμισε το Redmi Note 5A σε Android Nougat 7.1.2. Το Android Security Patch είναι του Οκτωβρίου και φυσικά είναι ικανοποιητικό αν αναλογιστεί κανείς το κόστος του. Η αναβάθμιση αφορά το μοντέλο με τα 2GB RAM και 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Φυσικά φοράει την νεότερη stable έκδοση MIUI 9.1 με νέες δυνατότητες, όπως split screen. Αν το σκέφτεσαι, μπορείς να βρεις όλα τα Xiaomi Redmi Note 5A χαρακτηριστικά εδώ. Την εικόνα όπως και την είδηση την πήραμε από το Facebook Group Greek Xiaomi Lovers.

xiaomi redmi note 5a update

από

Asus ZenFone 8 Android