Έτσι θα είναι το Xiaomi Redmi Note 5; [Hands-On Video]

Το Xiaomi Redmi Note 5 αρκετοί από τους TechValuers το περιμένουν με αγωνία, αφού πρόκειται να αντικαταστήσει την best seller σειρά Redmi Note 4 και Redmi 4. Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία η Xiaomi έχει απογοητεύσει όλους αυτούς που για κινητό δε θέλουν να ξοδέψουν πάνω από 150-200 ευρώ. Το Redmi Note 5A απογοήτευσε το κοινό και μάλλον σχεδιάστηκε για offline πωλήσεις.

xiaomi redmi note 5 hands-on

Σύμφωνα τις φήμες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το Redmi Note 5 θα έχει οθόνη 5.5″ με αναλογία 18:9. Το πιο πιθανό είναι βέβαια 18:9 να είναι το Redmi Note 5 Plus με οθόνη 5.7″, αλλά θα δείξει. Το πιο οικονομικό μοντέλο θα φοράει Helio P25, όπως είδαμε και στο Vernee Mars Pro που δεν απογοήτευσε. Τα πιο ακριβά της σειρά 5, θα φοράνε SnapDragon 630 και 660 που μάλλον θα δούμε στο Plus.

Όπως θα δείτε στο video, στα χέρια μου έχω ένα κινητό που αν βγούνε οι φήμες αληθινές θα είναι σχεδόν ίδια, σχεδιαστικά μόνο. Δείτε το video και πείτε μου τη γνώμη σας, εσείς πως νομίζετε ότι θα είναι το επερχόμενο value for money της Xiaomi;

https://www.youtube.com/watch?v=CM6MbzRyZF4

Asus ZenFone 8 Android