Xiaomi Redmi Note 5 Pro σε νέα έκδοση με βελτιωμένα οπτικά μέρη και Android Oreo

Η Xiaomi τα έχει κάνει πραγματικά μαντάρα με τις ονομασίες των νέων Redmi 5. Το Redmi 5 Plus στην Ινδία είναι το Redmi Note 5 και το Redmi Note 5 Pro της Ινδίας είναι το Redmi Note 5 της Κίνας. Αυτό εμάς μπορεί να μας ενοχλεί αφάνταστα, αφού δεν μπορούμε πλέον να τα ξεχωρίσουμε, αλλά δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για τη Xiaomi που πλέον φαίνεται να επικεντρώνεται στις offline πωλήσεις, δηλαδή εκεί που είναι το χρήμα.

Η εταιρεία λοιπόν, ανακοίνωσε μια νέα ανανεωμένη έκδοση του Redmi Note 5 Pro, το Xiaomi Redmi Note 5 με βελτιωμένα οπτικά μέρη και Android Oreo, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια με το Xiaomi Redmi Note 5 Pro (χαρακτηριστικά) που έχουμε ήδη γνωρίσει. Δηλαδή έχει οθόνη 5.99″ FHD, φοράει SnapDragon 636 και έρχεται με μπαταρία 4000mAh.

xiaomi redmi note 5

Στη πλάτη, η βασική κάμερα του νέου Xiaomi Redmi Note 5 έχει f/1.9 αντί f/2.2 του Redmi Note 5 Pro της Ινδίας. Ακόμα, έχει μεγαλύτερα εικονοστοιχεία 1.4μm pixels αντί για 1.25μm και dual pixel PDAF για πιο γρήγορη εστίαση. Ο δεύτερος βοηθητικός φακός παραμένει ίδιος στα 5MP.

Ακόμα, η selfie κάμερα φαίνεται να υποβαθμίστηκε, τουλάχιστον στα MP και πλέον είναι 13 αντί για 20MP. Το βασικότερο πλεονέκτημα όμως βρίσκεται στο λογισμικό, θα φοράει Android Oreo out-of-the-box και σύμφωνα με τη πηγή υποστηρίζει και το project treble που σημαίνει πως σύντομα θα δούμε ROM με stock Android χωρίς προβλήματα!

Θα βγαίνει σε μαύρο, μπλε, χρυσό και ροζ και η τιμή του για την αγορά της Κίνας όπου και ανακοινώθηκε θα κοστίζει περίπου 15ο€. Στο banggood έχουν ήδη ξεκινήσει οι προ παραγγελίες, μη ξεχάσεις να διαβάσεις τον οδηγό για αγορές από Κίνα εδώ πριν κάνεις τη παραγγελία σου.

από

Asus ZenFone 8 Android