Νέα αναβάθμιση λογισμικού για το Xiaomi Redmi Note 4X

Το Xiaomi Redmi Note 4X το έχουμε δει αναλυτικά εδώ στο TechValue.gr. Είναι ένα από τα καλύτερα οικονομικά κινητά που μπορείτε να βρείτε για αγορά από Κίνα . Βέβαια, με λίγα παραπάνω χρήματα υπάρχουν πιο δυνατά κινητά. Όμως στο χρηματικό όριο των 150 ευρώ, δεν υπάρχει κάτι πιο ανταγωνιστικό από το Xiaomi Redmi Note 4X. Δικαίως έχει καταφέρει να κλέψει τα βλέμματα της παγκόσμιας αγοράς. Ας δούμε όμως τι νέο φέρνει η ενημέρωση.

Το γνωρίζω και σας καταλαβαίνω. Αυτή θα έπρεπε να ήταν μια ενημέρωση σε Android Nougat 7.0, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Ακόμα και η Samsung έχει αναβαθμίσει πολλά από τα mid-range smartphones της σε Nougat, ενώ η Xiaomi με το ζόρι αναβαθμίζει ναυαρχίδες μέχρι στιγμής. Είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν πρόκειται να πάρει Nougat όλη η σειρά Redmi 4, αλλά το Xiaomi Redmi Note 4X έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις και θα ήταν μια αδικαιολόγητη κίνηση να μην του δώσει Nougat.

Με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού, η Xiaomi δίνει στο Note 4X νέο Google Android Security Patch, αυτό του Μαΐου 2017. Το update ήρθε στο μοντέλο με τα 3GB RAM / 32GB ROM με SnapDragon 625 και περασμένη την global stable ROM. Μετά την αναβάθμιση, η έκδοση του MIUI άλλαξε σε 8.2.10.0. Επίσης, η Xiaomi έδωσε και διάφορα άλλα μικρά fixes.

Kudos to Χρήστος Αλεξίου για το έξτρα screenshot!

xiaomi redmi note 4x update

xiaomi redmi note 4x update

via

Asus ZenFone 8 Android