Νέο χρώμα για το Xiaomi Redmi Note 4, μπλε της λίμνης!

Το Xiaomi Redmi Note 4 έχει γνωρίσει τόση μεγάλη επιτυχία που, ακόμα και μετά από ένα χρόνο από την ανακοίνωσή του, θα δει ακόμα μια έκδοση. Το νέο χρώμα βαφτίστηκε lake blue, δηλαδή μπλε της λίμνης, και είναι η τρίτη φορά που θα δούμε το Note 4 σε ακόμα μια απόχρωση του μπλε.

Θα αφορά την έκδοση με τα 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το πιο πιθανό είναι να φοράει τον SnapDragon 625, όπως και το Note 4X. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από τη Xiaomi στις 4 Σεπτεμβρίου στις 12:00 (ώρα Ινδίας), σε περιορισμένα κομμάτια.

Πίσω όμως από την κίνηση αυτή κρύβεται κάτι άλλο. Η πόλη Bengaluru στην Ινδία έχει χάσει πολλές λίμνες λόγω του μεγάλου βιομηχανικού κύματος τα τελευταία χρόνια και την αύξηση του πληθυσμού. Το lake blue είναι μια ένδειξη αισιοδοξίας, αλλά και παρότρυνσης για τον καθαρισμό τους. Ακόμα, η Xiaomi έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσει διάφορα πράσινα έργα, σε συνεργασία με την κυβέρνηση στην πόλη της Ινδίας, όπου έχει τα γραφεία της η Xiaomi.

Xiaomi Redmi Note 4x

από

Asus ZenFone 8 Android