Στα 249$ η πρώτη τιμή για το Xiaomi Redmi Note 13 Pro στη Κίνα…

Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο φανερό πως η Xiaomi συνεχίζει τον κατήφορο ακάθεκτη. Το Xiaomi Redmi Note 13 Pro που κάποιοι αρχικά μπορεί να θεώρησαν πως θα είναι μία επιστροφή για την εταιρεία, μόλις διαψεύσθηκε.

Όλη η σειρά Xiaomi Redmi Note 13 ανακοινώθηκε μόλις εχθές χωρίς να γίνουν γνωστές οι τιμές των συσκευών ώστε να γλιτώσει λίγο κράξιμο… Δυστυχώς όμως γι’ αυτήν, εμείς καταφέραμε να εντοπίσουμε το πρώτο κατάστημα που το διαθέτει προς πώληση στην Κίνα με τιμή 249$ για την βασική έκδοση.

Αμέσως οι πιο διαβασμένοι καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να το δούμε Ελλάδα σε τιμή κάτω από τα 350€ τους πρώτους μήνες. Ενώ από την άλλη η μικρή διάρκεια των αναβαθμίσεων της Xiaomi στη μεσαία κατηγορία το αποκλείουν για αγορά μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, ενώ δεν έχει να προσφέρει σημαντικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

xiaomi redmi note 13 pro τιμη

Για παράδειγμα η Vivo μπορεί και αυτή να αναβαθμίζει για 2 χρόνια μέσο όρο την μεσαία κατηγορία της, αλλά ξέρεις πως θα τα επιλέξεις αν χρειάζεσαι δυνατή selfie, ποιοτική σχεδίαση, αυτονομία και ελαφρύ χωρίς bloaware UI.

Η Xiaomi για άλλη μία φορά δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο για να μας δελεάσει, παρά μόνο το λίγο πιο δυνατό chipset και μόνο αν είσαι ανταγωνιστικός mobile gamer.

Asus ZenFone 8 Android