Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Xiaomi Redmi 9 σε Android 11 για το Global μοντέλο

Το Xiaomi Redmi 9 λόγος της ονομασίας του μπορεί να μοιάζει για μία συσκευή που κυκλοφόρησε το 2019, αλλά όχι. Ανακοινώθηκε την ίδια εποχή πέρυσι, δηλαδή τον Ιούνιο του 2020 και κυκλοφόρησε με Android 10 σαν πρώτο λειτουργικό σύστημα.

Με την αναβάθμιση σε Android 11 να έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα στη Κίνα πλέον έφτασε η στιγμή να ξεκινήσει και για την Global έκδοση, δηλαδή αυτή που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, την χώρα μας. Η ενημέρωση όπως είναι αναμενόμενο είναι μεγάλη με μέγεθος 2.0GB και έκδοση MIUI v12.0.1.0.RJCMIXM.

Η “αναφορά τοποθεσίας” (location info) του MIUI πλέον θα συμβαίνει αυτόματα μόλις η συσκευή απενεργοποιείται για λόγους ασφαλείας. Το επίπεδο ασφαλείας (Android security patch) είναι σε αυτό του Μαίου 2021 και σύμφωνα με τις σημειώσεις (changelog) της αναβάθμισης δεν υπάρχουν κάποιες άλλες σημαντικές αλλαγές εκτός φυσικά από κάποιες νέες λειτουργίες του Android 11.

Το Redmi 9 φοράει τον MediaTek Helio G80, έρχεται με μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5020mAh και παρόλο που πρόκειται για ένα αρκετά οικονομικό κινητό έχει προστασία Gorilla Glass 3. Ευχαριστούμε πολύ τους GLX και τον Χρήστο Αλεξίου που μας έστειλαν τα στιγμιότυπα!

xiaomi redmi 9 android 11 global
xiaomi redmi 9 android 11 global
Asus ZenFone 8 Android