Xiaomi Redmi 7A | Ο νέος βασιλιάς των 100€ είναι αδιάβροχος!

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που θέλουν ένα τίμιο καινούργιο κινητό να κάνουν την δουλειά αξιοπρεπώς με μόλις 100€ και χωρίς ιδιαίτερες θυσίες. Το Xiaomi Redmi 7A έρχεται για να ικανοποιήσει αυτή ακριβώς την ανάγκη με επιτυχία.

Xiaomi Redmi 7A τιμή

Xiaomi Redmi 7A

Μπορεί ακόμα να μην είναι διαθέσιμο για αγορά, αλλά σύντομα θα είναι και μάλιστα στην σωστή τιμή. Έρχεται με SnapDragon 439, οθόνη IPS 5.45″ αναλογίας 18:9 HD+ για εύκολη χρήση με ένα χέρι. Η έκδοση που μας ενδιαφέρει και προτείνω είναι αυτή με τα 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που είναι και επεκτάσιμος με MicroSD.

Xiaomi Redmi 7A τιμή

Η κύρια κάμερα στην πλάτη του Xiaomi Redmi 7A είναι 13MP με PDAF και LED Flash ενώ έχει και Selfie κάμερα στα 5MP. Η μπαταρία είναι πραγματικά τεράστια σε αναλογία με τον SD439 που φοράει και έχει χωρητικότητά 4.000mAh. Αναμφίβολα θα μπει στη λίστα με τα καλύτερα κινητά με μεγάλη μπαταρία!

Παρόλο που δεν φαίνεται να φοράει Gorilla Glass παρέχει τυπική προστασία κατά του νερού (αδιάβροχα κινητά) και είναι Splash Resistant με εσωτερική επίστρωση nanocoating. Η τιμή του Xiaomi Redmi 7A έχει διαμορφωθεί περίπου στα 80-90€, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε. Περιμένουν την Global έκδοση σύντομα, αλλά και 1-2 βδομάδες για να λογικευτεί η τιμή για αγορά από Κίνα!

Xiaomi Redmi 7A τιμή

Γιατί Redmi 7A;

  • Έχει φυσιολογικό μέγεθος και είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες.
  • Έχει μεγάλη μπαταρία 4.000mAh.
  • Είναι καινούργιο, φοράει Android Pie 9.0 και σίγουρα το MIUI θα ενημερώνεται για 2 ή και παραπάνω χρόνια.
  • Είναι “ελαφρώς” αδιάβροχο.
  • Προσφέρει μοντέρνα σχεδίαση.
  • Θα μπορεί να σηκώσει όλες τις εφαρμογές όπως messenger, viber, chrome, YouTube κ.α
Asus ZenFone 8 Android