Διαθέσιμη η Global ROM για Xiaomi Redmi 5 αλλά και Plus

Το MIUI 9 μπορεί αρκετοί να το έχετε αγαπήσει, αλλά αποτελεί ένα μικρό πρόβλημα για την Xiaomi και τεράστιο για τους αρχάριους χρήστες. Οι Global ROM έχουν 2 βασικά χαρακτηριστικά, ως γνωστόν περιέχουν τις εφαρμογές της Google και σχεδόν όλες τις γλώσσες συμπεριλαμβανομένου και τα Ελληνικά φυσικά.xiaomi redmi 5 plus global rom

Το κακό με τις Global ROM είναι πως γίνονται διαθέσιμες μετά από ένα ή και παραπάνω μήνες από την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν θέλεις να αγοράσεις κάποιο κινητό της Xiaomi σχετικά γρήγορα και δεν έχει κυκλοφορήσει η Global ROM δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις σωστά τη συσκευή. Εκτός αυτού, θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις, αφού για να περάσεις τη Global πάνω από την Κινέζικη, χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πάμε όμως στην είδηση για τη οποία δημιουργήθηκε το άρθρο. Η Global ROM για το Xiaomi Redmi 5 Plus και το Redmi 5 είναι έτοιμη. Η νέες ROMs δημοσιεύτηκαν σήμερα, ακριβώς ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους.

Η Global ROM του Xiaomi Redmi 5 Plus περιλαμβάνει την έκδοση 9.2.3.0 του MIUI και το Redmi 5, 9.2.2.0. Τo Xiaomi Redmi 5 Plus μπορείς να το βρεις στα 160€ περίπου στο Banggood χωρίς τελωνείο.

ROM LINKS

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.