Xiaomi Redmi 4X Χαρακτηριστικά | Το καλύτερα κινητό στα 100€

Η Xiaomi με επιτυχία έχει πλησιάσει την χρηματική κατηγορία των 100 ευρώ με δυνατά οικονομικά smartphones. Το Xiaomi Redmi 4X είναι η απόδειξη, με αξιόλογα χαρακτηριστικά, αλλά και τιμή κάτω από 100€ για το βασικό μοντέλο. Πιο πολλές πληροφορίες για το που μπορείτε να το βρείτε, διαβάστε το άρθρο για αγορά από Κίνα, όπου μπορείτε 2 έμπιστα καταστήματα για παραγγελία μέσω internet. Ότι απορία έχετε κάντε ένα σχόλιο και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Xiaomi Redmi 4X χαρακτηριστικά

Xiaomi Redmi 4X χαρακτηριστικά

Αν έχετε μπερδευτεί από τα πολλά μοντέλα της σειράς Redmi 4, δεν υπάρχει λόγος. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε υπόψιν είναι ότι το Redmi 4 Prime – ή Pro για κάποιους – είναι ανώτερο αλλά πιο ακριβό και out of stock. Αυτή τη στιγμή το μόνο που είναι διαθέσιμο προς αγορά είναι το Xiaomi Redmi 4X, είναι πολύ δυνατό κινητό τηλέφωνο για τα χρήματα που ζητάει. Αναμφίβολα το καλύτερο κινητό μέχρι 100€, στη πρώτη παράγραφο θα βρείτε και το σχετικό link αν σας ενδιαφέρει η αγορά του.

Στο εσωτερικό υπάρχει ο SnapDragon 435 με 8 πυρήνες Cortex-A53, αλλά και 2GB RAM για τη βασική έκδοση, που σε συνδυασμό με ανάλυση HD θα προσφέρουν δυνατή αυτονομία, αλλά και απόδοση. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.100mAh και επιτέλους είναι τύπου Li-Po, που σημαίνει πως έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Xiaomi Redmi 4X χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Redmi 4x έχεις καλές διαστάσεις και μετράει 139.2 x 70 x 8.7 χιλιοστά, με βάρος 150 γραμμάρια λόγω της μεγάλης μπαταρίας. Στο θέμα του gaming δε μασάει, αφού ο Adreno 505 που φοράει είναι δυνατό GPU και μπορεί να σηκώσει τα πιο πολλά παιχνίδια του Play Store. Έρχεται με Android Marshmallow 6.0.1 out-of-the-box, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα κάποια μελλοντική αναβάθμιση.

Η κύρια κάμερα είναι 13MP με διάφραγμα F/2.0 και η selfie στα 5MP. Σαν κινητό είναι μια ολοκληρωμένη λύση, αφού έχει GLONASS και ψηφιακή πυξίδα για αξιόπιστη πλοήγηση με Google Maps ή άλλες navigation εφαρμογές.Επίσης, Θα έχει το Κινέζικό κινητό Ελληνικό μενού;

 

Xiaomi Redmi 4X χαρακτηριστικά

image source

Asus ZenFone 8 Android