Xiaomi Redmi 4A χαρακτηριστικά, έρχεται Ελλάδα σε δύο εκδόσεις

Μαζί με το υπέροχο Xiaomi Redmi 4 Prime ανακοινώθηκε και το Xiaomi Redmi 4A. Αυτή τη στιγμή, το 4A είναι η πιο οικονομική πρόταση της εταιρείας και ουσιαστικά αποτελεί το entry level κινητό της. Όμως, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει θυμίζει mid-range. Αν έχετε ταβάνι τα 100€ ή και πιο χαμηλά ακόμα, το συγκεκριμένο smartphone πρέπει να είναι η επιλογή που θα κάνετε. Διαφορετικά θα μπορείτε να το αγοράσετε από Ελλάδα σύντομα (με ένα αναμενόμενο καπέλο) αφού θα γίνει και αυτό επίσημη εισαγωγή. Ας δούμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.

xiaomi redmi 4a


Xiaomi Redmi 4A – Φτάνει Ελλάδα σύντομα σε δύο εκδόσεις

10 Μαρτίου 2017

Η πορεία των Xiaomi smartphones που εισάγονται επίσημα στην χώρα μας από την Info Quest είναι καλή γιατί ο μέσος χρήστης ακόμα δεν ανακαλύψει τις αγορές απευθείας από τη Κίνα και πόσο εύκολο είναι. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο διανομέας της Κινέζικης εταιρίας στην Ελλάδα, αποφάσισε να φέρει ακόμα ένα μοντέλο στα ράφια των καταστημάτων. Αυτό είναι το Xiaomi Redmi 4A, το οικονομικότερο 4άρι και το τελευταίο της σειράς που δεν είχε έρθει. Σύντομα δηλαδή θα υπάρχει όλη η γκάμα Redmi 4 διαθέσιμη στα καταστήματα σε τιμή που δεν αξίζει να αγοράσεις.

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα έτσι και για το Redmi 4A έχουμε πρώτοι όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες! Το Xiaomi Redmi 4A θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 16GB χωρητικότητα και μία με 32GB. Δεν μάθαμε όμως μόνο αυτό, αφού φροντίσαμε να ενημερωθούμε και για τις τιμές. Το Redmi 4A 16GB θα κοστίζει €129 ενώ το Redmi 4A 32GB θα διατίθεται με κόστος €149.

Τελευταία σημαντική πληροφορία είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι η κυκλοφορία των δύο νέων μοντέλων αναμένεται προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Κάπου μεταξύ 15 και 20  Μαρτίου δηλαδή υπολογίζουμε πως θα υπάρχει προς πώληση το Xiaomi Redmi 4A.

Αναμένουμε λοιπόν και την επίσημη ανακοίνωση σύντομα! Αν θέλετε να θυμηθείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει το Xiaomi Redmi 4A, διαβάστε παρακάτω τι γράφαμε όταν παρουσιάστηκε.

Μη μπερδεύεστε, τα Xiaomi είναι Value For Money κινητά μόνο για αγορά από Κίνα. Στην Ελλάδα με τις υψηλές τιμές χάνουν την αξία τους και αν θέλετε να παραμείνετε στην Ελληνική αγορά υπάρχουν κι άλλες πιο αξιόπιστες επιλογές. Γι αυτό ακριβώς σας παροτρύνω να κάνετε όλες τις αγορές Xiaomi προϊόντων από εδώ.

Xiaomi Redmi 4A 2


Xiaomi Redmi 4A

25 Νοεμβρίου 2016

Μη σας ξεγελά η χαμηλή τιμή του, πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόλογα κινητά σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έχει οθόνη με διάμετρο 5.0″, είναι τεχνολογίας IPS με ανάλυση HD. Στην Ελληνική αγορά, κάτω από 100€ smartphone βρίσκεις με χαμηλή ανάλυση οθόνης WVGA και με κουραστικά χρώματα ( TFT ). Αυτή τη στιγμή, κοστίζει περίπου 90€ για αγορά από eshops της Κίνας που στέλνουν και Ελλάδα.

Φοράει τον SnapDragon 425 με 4 πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στο 1.4GHz και το chip γραφικών είναι ο Adreno-308. Η μνήμη RAM, φυσικά, ανέρχεται στα 2GB και όχι στο 1 που βλέπουμε πολλές φορές στα entry level της Ελληνικής αγοράς. Στο τομέα της απόδοσης, ο μέσος χρήστης δεν θα έχει παράπονο.

Η κύρια κάμερα του Xiaomi Redmi 4A στη πλάτη είναι 13MP και, σας παρακαλώ, σταματήστε να κρίνετε μια κάμερα από τα MP. Έχει καταντήσει αστείο. Δεν είναι τα MP που παίζουν ρόλο, αλλά το ποιο μοντέλο φοράει και τι αισθητήρες υπάρχουν. Η κύρια κάμερα έχει led-flash και η μπροστινή selfie είναι 5MP.

Παρόλη την χαμηλή τιμή του, το κινητό δέχεται 2 κάρτες SIM (Hybrid), δηλαδή παίρνει 2 SIM ή μια SIM και μια MicroSD. Ούτε η μπαταρία θυσιάστηκε και είναι ικανοποιητική, με χωρητικότητα 3.120mAh. Έρχεται με Android Marshmallow 6.0.1 και MIUI 8 από πάνω, για να ξενερώσει την πλειονότητα των Ευρωπαίων που δεν τους αρέσει.

Όπως είπα και πιο πάνω, κοστίζει περίπου 90€ για αγορά από Κίνα και είναι ήδη διαθέσιμο. Το Xiaomi Redmi 4A αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο κινητό με όριο τα 90€. Να το προτιμήσετε.

Asus ZenFone 8 Android